Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom úgy ad elő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom úgy ad elő a haverjainak mintha én lennék oda vissza érte?

Figyelt kérdés

Mindent úgy állít be mintha en lennék a tapados vagy féltékeny aki pitizik meg stb.

Közben minden fordítva van, de a haverok előtt játsza a menő "csávót" az én "káromra",azaz, hogy engem nézzenek le a haverjai.

Megoldás?

2021. dec. 5. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy annyira nárcisztikus, hogy észre se veszi a valóságot és tényleg úgy gondolja, hogy te vagy oda-vissza érte, vagy pedig szimplán egy baromarc, aki pontosan tudja mi az ábra,csak kamuzik a haverjainak össze-vissza.

Lényegében mindegy is, hogy melyik az igaz.

Hogy mi a megoldás, azt te is tudod, a kérdés gondolom költői.

2021. dec. 5. 16:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg a haverjainak hogy kamuzik a pali, nehogymar abban a hitben maradjanak, hogy mekkora meno a gyerek, aztan szakits vele.

Ha ilyen történik nem erdemes egyutt maradni vele, minek?

2021. dec. 5. 16:34
 3/17 A kérdező kommentje:

Pontosan tudja mi az ábra első.

Nemigen fárasztanám magam azzal hogy a haverjainak bizonyítsam azt hogy valójában ki vagyok, ill milyen.

Akkor szóval ez olyan jellemhiba esetleg ami nem orvosolható, es csak a szakítás maradna?

2021. dec. 5. 17:12
 4/17 anonim ***** válasza:
a baj , hogy te sem tartod egyenrangúnak és ő sem téged .. Ennek nincs értelme így.
2021. dec. 5. 18:18
 5/17 A kérdező kommentje:

Az hogy engem sért hogy ledegradálnak és az önérvényesítésen vagyok, egyáltalán nem azt jelenti hogy én őt nem tartanám egyenrangúnak.

Valójában kisebbségi komplexust látok benne amit mintha azzal akarna orvosolni hogy engem értékelne le. Holott kimondottan szüksége vab arra hogy egy nőt egyenrangúnak lásson, mert akit nem lat annak ő az a típus hogy használja és dobja.

Ez kettőnk közt ugyan megvan hogy egyenrangúnak tart engem, a gobd ott van hogy kisebbségi komplexusa van nem mellettem hanem mint férfinek.

Azt akarja mutatni kifelé hogy érte kaparnak rajonganak a nők mert ez a menő a férfiak közt, holott teljes egészében tudja hogy kivel van. Egy nagybetűssel. Előttem engem soha nem degradál le, képes férfiként viselkedni hódítani, küzdeni es nem néz le.

2021. dec. 5. 18:28
 6/17 A kérdező kommentje:
Sóval mqgában a kapcsolatban egyenrangúság van, és kifelé a férfi körök felé akarna vetíteni hogy érte kaparnak.
2021. dec. 5. 18:29
 7/17 A kérdező kommentje:
*szóval magában a kapcsolatban jól vannak a szerepek, társadalmi szintem csúsznak el a dolgok inkább.
2021. dec. 5. 18:30
 8/17 A kérdező kommentje:

Talán hasonlo ahhoz az egész mint a régi időkben, hogy csak a férfiak politizalhattak a nők nem, hasonló az egész vmi férfi sovinizmuahoz.

Ha a nő csak "háttér", mintha ha az úgy lenne helyes.

2021. dec. 5. 18:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az onbecsulesem nem birna elviselni, hogy masok elott ledegradal engem..

Nem birnek ra ugyanugy tekinteni.

Plussz szerintem ezt nem tudja csak ugy egyrol a kettore abbahagyni,kitudja ki elott szolna meg le, amirol nemis tudnal.

2021. dec. 5. 18:56
 10/17 A kérdező kommentje:

Már beszéltek vele pedig erről hogy normál esetben az ember büszke a párjára és kihúzza magát, és nem lejárattja épp akivel van mert azzal saját magát is lejáratja mellesleg, hogy egy olyan értéktelennel van együtt. Az egész kapcsolatot is lejáratva ezzel egyúttal.

De rájöttem újra arra, amire mindig rájövök, hogy az emberek NEM a hegyibeszédtől változnak meg, hanem tapasztalati úton.

Higy az istenben nem zavarja a férfiakat az(tisztelet a kivételeknek), ha a párját lenézi egy haverja?

Komolyan az az egy szerncsém van amikor én összekerülök ezekkel a haverokkal és egyenesben ismernek meg, vagy ki, és nem a párom által. De nekem nagyon fárasztó az, hogy bizonygatnom kell, illetve lerombolni azt a képet amit a párom épít fel rólam bennük. Egymás ellen dolgozunk így.

Irtóra idegesítő

2021. dec. 5. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!