Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok randiznátok olyan pasival akinek ilyen telefonja van? Vagy alap elvárás is?
2022. nov. 16. 16:54
21/40 anonim válasza:
Nem érdekel hogy milyen telefonja van. Egyébként egy telefonért én sem adnék ki közel 1 milliót.
22/40 A kérdező kommentje:
21 van akinek ez nem tétel
2022. nov. 16. 18:28
23/40 anonim válasza:
Pont lszrm milyen telója van..
24/40 anonim válasza:
Pont nem érdekel a telefon márkája.
25/40 anonim válasza:
"12 hát hogy lássák hogy nem sz@rral gurigázok"
Egy millió a mai világban nem sok. Én a havi fizetésem negyed részénél többet nem vagyok hajlandó egy telefonra kifizetni. Keresel havi 4 milliót? Csak mert igen nonszensz nekem, hogy valaki az éves fizuja jelentős részét egy telefonra költse.
26/40 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, szóval szerintem ezt egy égi jelnek venném, azonnal tudnám, hogy te vagy a nagy Ő. :)
27/40 A kérdező kommentje:
26 de értelmesen használod vagy csak azért van hogy lássák?
2022. nov. 16. 20:08
28/40 anonim válasza:
Szerintem meg sem vette a telót, mert csóró szegény😂
És fogadni merek hogy a szüleivel él. És majd karácsonyra megveszi neki apuci a telefont😂
29/40 anonim válasza:
Gyaaaaaaa
Azt az eget!!!!!!
Tyűű
Azért ez nem semmi , általános iskola 8. Osztályban mèg a fiúkat is megkaptad volna.
Ostoba luzer
30/40 anonim válasza:
Hány éves vagy 15? De most komolyan... mondjátok már, hogy nem gondolják komolyan ezeket a kérdéseket.
Hogy válaszoljak is: nem ismerem annyira a telefonokat, fogalmam se lenne mennyibe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!