Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok randiznátok olyan pasival akinek ilyen telefonja van? Vagy alap elvárás is?
2022. nov. 16. 16:54
11/40 anonim válasza:
Persze, es benyulnam tole majd kiszoknek kulfoldre.
12/40 anonim válasza:
Nekem fogalmam sem lenne így ránézésre, hogy ez milyen telefon, max ha látom, hogy alma van a hátlapján. De akkor sem feltételezném, hogy 1M. Egyébként miért van ilyen drága telefonod, mi szükség van rá?
13/40 anonim válasza:
Ez? Alap elvárás? Az alap elvárás ott keződik, apukám, hogy színaranyból legyen az ájfón. Minden egyes alkatrésze. Még az az alkatrésze is, amit nem lehet aranyból előállítani.
14/40 anonim válasza:
nem érdekelne, milyen telefonja van, ha amúgy szimpi lenne (és én szingli lennék), akkor randiznék vele, és valszeg fel sem a tűnne a telefonja.
15/40 anonim válasza:
Ez semmit nem mond el az anyagi helyzetedrol
16/40 A kérdező kommentje:
12 hát hogy lássák hogy nem sz@rral gurigázok
Amúgy sokat videózok vele
Azért nem nagy összegről beszélünk
2022. nov. 16. 17:25
17/40 anonim válasza:
:D Cöh! Vicc kategória már a kérdés első mondata is!
18/40 anonim válasza:
Kérdező dala:
"Aranytányér, aranyleves, aranyzöldbabfőzelék
Aranypezsgőfürdőben, aranyangyalok szopnak szét
Aranyvécén és aranyat kakilok..."
(Belga - Disco diktátor, részlet)
19/40 anonim válasza:
Szerintem egy telefon esetében ez igenis nagy összeg, dehát tudom kinek mi. 12-es voltam.
20/40 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!