Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején normális mindig azon feszengeni, hogy vajon tényleg kellek a másiknak?
Kérdező gyermekkorodban ért téged olyan, ami miatt kialakulhatott ez, hogy attól félsz elhagynak?
Apukáddal milyen a kapcsolatod?
Nálam is ez volt nagyon hosszú évekig. Megkeserítette az életemet, 18-19 évesen ez miatt annyi csalódás ért, annyiszor törtem össze a saját hozzáállásom miatt, hogy depressziós lettem. Aztán megismertem a mostani férjem, gyerekem apját. Az elején folyton nézegettem titokban a telefonját, néztem hány perce volt elérhető, titokban hog hol van. Az összes ismerősét tudtam fejből és hasonló beteges dolgokat csináltam. De nagyon megértő volt velem és kitartó, ő elfogadta ezt és nem bántott vele, nem hagyott el miatta. Folyamatosan bizonyította, hogy ő soha nem fog elhagyni, illetve voltam egy jó természetgyógyásznál. Ő feloldotta bennem a gyerekkori sebeket csak egy két hónapig jártam hozzá, drága volt de megérte. Azóta nincsen semmi baj.
Sokat segített nekem még az, hogy megtanultam magam szeretni. Önfejlesztő könyveket olvastam stb…
Kitartást és hidd el sikerülni fog a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!