Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet abból boldog élet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból boldog élet ha testileg nem vonz a pasi de a többi ertekrendje igen? Úgy ertem kedves, figyelmes, normális, lehet vele beszélgetni...

Figyelt kérdés

Már 52 éves vagyok. Van egy élettársam 5 éve ő elég goromba ember. Figyelni kell mikor mit mondhatok , mit kérdezhetek. Ha neki nem tetszőt mondok rögtön belém áll. Csúnyán beszél velem. Szóval kezdek besokallni rá. Ne kövezzetek meg de a munkahelyemen van egy férfi aki elkezdett utánam érdeklődni. Pár éve együtt dolgozunk. Nagyon jó természete van, rendes, segítőkész, kedves . Pont amilyenre a nők vágynak. Szívesen találkozna velem. Viszont engem a kinézete nem vonz. Nincs testi vágyam felé. Nem tudom mit tegyek. Nézzem azt hogy ő egy normális értékrenddel bíró férfi és válasszam őt? Független attól hogy testileg nem vonz? Ebből kisülhet azért boldog jövő vele?

Mást keresgélni nem szeretnék..

2022. nov. 8. 10:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
52 évesen ekkora libidó?
2022. nov. 8. 10:14
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk fel nem fogom, az miértnem opció, hogy a bunkót otthagyod a csába, és szépen éldegélsz egyedül, aztán hátha összefutsz egy olyannal, akire vágysz.

Társfüggő vagy, vagy anyagilag vagy nullán?

2022. nov. 8. 10:19
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

#1-es nagy tévhitben élsz, ha azt gondolod, hogy egy 52 éves nőnek nincsenek vágyai és igénye a testi kapcsolatra.

Kérdező, ezt csak te tudhatod. Hogy el tudod-e képzelni vele azt is, hogy egy ágyban aludjatok, hogy megcsókoljon, megérintsen. Mert enélkül ez csak barátság lehet, ami szintén értékes, de nem ugyanaz, mint a párkpacsolat.

2022. nov. 8. 10:20
 4/20 anonim válasza:
90%
Közömbös inkább a külseje vagy egyenesen taszító? Mert azért idővel megszépülhet valaki ahogy jobban megismered, megszokod a külsejét.
2022. nov. 8. 10:20
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

1)

Az agresszív f@szt kirúgni, függetlenül, hogy van e utánpótlás.

2)

52 évesen még javában aktív életet él egy ember ahhoz, hogy lemondjon a testiségről, vagy kompromisszumos alapon csak összeszorított fogakkal tűrje, hogy kiélje magát rajta valaki, aki testileg taszítja.

3)

Egyéni tapasztalatom, hogy egyedül is 100x jobb, mint megalkudni, beletörni egy kapcsolatban. A mindegy, hogy ki, csak legyen valaki, az a tipikus társfüggőség és pszichiáter után kiált.

4)

A nagyon rendes, csak számodra gusztustalan pasit tartsd meg baráti barátnak, ...aztán lehet, hogy még meg is kívánod....vagy a fene tudja!

2022. nov. 8. 10:21
 6/20 anonim válasza:
72%
Szerintem adj neki esélyt, mert később ha jobban megismered a természetét és jól ki fogtok jönni, akkor testi vágyat is érezhetsz iránta.Ebben a korban már ne varj a tökéletes pasira, akivel élsz, attól mindenkeppen jobb lenne.
2022. nov. 8. 10:22
 7/20 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező: testileg nem vonz

ebből az 5. válaszoló már "gusztustalan"-t kreál

...

2022. nov. 8. 10:27
 8/20 anonim ***** válasza:
11%
Megint egy szuper torz femcel kérdés
2022. nov. 8. 10:41
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Ott kezdődik a dolog, hogy véget vetsz a jelenlegi kapcsolatodnak.

Majd amikor már rendben vagy, akkor lrdemes mást keresni.

Nem egyik kapcsolatból kell a másikba beesni

2022. nov. 8. 10:42
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Az exem engem se vonzott ,sot nem is tetszett kulsore, el sem tudtam vele kepzelni kapcsolatot.

Utana tobb idot toltottunk egyutt es teljesen beleszerettem, utana mar mindene tetszett.

2022. nov. 8. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!