Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból boldog élet ha testileg nem vonz a pasi de a többi ertekrendje igen? Úgy ertem kedves, figyelmes, normális, lehet vele beszélgetni...
Már 52 éves vagyok. Van egy élettársam 5 éve ő elég goromba ember. Figyelni kell mikor mit mondhatok , mit kérdezhetek. Ha neki nem tetszőt mondok rögtön belém áll. Csúnyán beszél velem. Szóval kezdek besokallni rá. Ne kövezzetek meg de a munkahelyemen van egy férfi aki elkezdett utánam érdeklődni. Pár éve együtt dolgozunk. Nagyon jó természete van, rendes, segítőkész, kedves . Pont amilyenre a nők vágynak. Szívesen találkozna velem. Viszont engem a kinézete nem vonz. Nincs testi vágyam felé. Nem tudom mit tegyek. Nézzem azt hogy ő egy normális értékrenddel bíró férfi és válasszam őt? Független attól hogy testileg nem vonz? Ebből kisülhet azért boldog jövő vele?
Mást keresgélni nem szeretnék..
Szerintem is bele lehet szeretni abba testileg is, aki lelkileg tetszik - persze ez jóval lassabban alakul ki, de az esélye meg van. Persze úgy értve ha nem undorodsz tőle, csak nem a zsánered. Én is pont így ismertem meg a mostani páromat, hogy csak barátok voltunk vagy fél évig, mert egyikünk sem jött be annyira a másiknak. Viszont volt olyan udvarlóm is, aki nagyon rendes volt, szórakoztató társaság is, de undorodtam tőle, amikor meg akart ölelni vagy puszilni.
Viszont tiszteld meg azzal ezt a szerinted főnyeremény embert, hogy nem teszed valami szégyelleni, titkolnivaló kapcsolattá és előbb válj el attól, akitől egyébként is akarsz, csak aztán kacsingass vissza.
Nem undorító a kinézete csak nekem nem a zsánerem...
Nem ilyen típusú pasik mozgatnak meg ...ez a baj. Ha ez is stimmelne minden tökéletes lenne
"Megint egy szuper torz femcel kérdés"
Ja, igazad van, akkor lennének a nők normálisak és nem "torzak", ha vagy mindenkihez vonzódnának, vagy nagylelkűen lemondanának a vonzalom iránti igényükről. Igazi spirituális megújulás lenne, végre elérnénk a férfiak magasztok erkölcsi szintjét!
Egyelőre nem ő teper a pasi után, hanem az utána, aki szintén nem lehet 20 éves!...és engedd már meg minden nőnek, hogy ne másszon alá olyannak, aki nem tetszik neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!