Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet abból boldog élet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból boldog élet ha testileg nem vonz a pasi de a többi ertekrendje igen? Úgy ertem kedves, figyelmes, normális, lehet vele beszélgetni...

Figyelt kérdés

Már 52 éves vagyok. Van egy élettársam 5 éve ő elég goromba ember. Figyelni kell mikor mit mondhatok , mit kérdezhetek. Ha neki nem tetszőt mondok rögtön belém áll. Csúnyán beszél velem. Szóval kezdek besokallni rá. Ne kövezzetek meg de a munkahelyemen van egy férfi aki elkezdett utánam érdeklődni. Pár éve együtt dolgozunk. Nagyon jó természete van, rendes, segítőkész, kedves . Pont amilyenre a nők vágynak. Szívesen találkozna velem. Viszont engem a kinézete nem vonz. Nincs testi vágyam felé. Nem tudom mit tegyek. Nézzem azt hogy ő egy normális értékrenddel bíró férfi és válasszam őt? Független attól hogy testileg nem vonz? Ebből kisülhet azért boldog jövő vele?

Mást keresgélni nem szeretnék..

2022. nov. 8. 10:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is bele lehet szeretni abba testileg is, aki lelkileg tetszik - persze ez jóval lassabban alakul ki, de az esélye meg van. Persze úgy értve ha nem undorodsz tőle, csak nem a zsánered. Én is pont így ismertem meg a mostani páromat, hogy csak barátok voltunk vagy fél évig, mert egyikünk sem jött be annyira a másiknak. Viszont volt olyan udvarlóm is, aki nagyon rendes volt, szórakoztató társaság is, de undorodtam tőle, amikor meg akart ölelni vagy puszilni.

Viszont tiszteld meg azzal ezt a szerinted főnyeremény embert, hogy nem teszed valami szégyelleni, titkolnivaló kapcsolattá és előbb válj el attól, akitől egyébként is akarsz, csak aztán kacsingass vissza.

2022. nov. 8. 10:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem undorító a kinézete csak nekem nem a zsánerem...

Nem ilyen típusú pasik mozgatnak meg ...ez a baj. Ha ez is stimmelne minden tökéletes lenne

2022. nov. 8. 11:03
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
52éves vagy. Te is tudod,hogy a külső mulandó. Te sem vagy már 20éves. Viszont miért tolnád el a boldogságot magadtól? Hogyha a jelenlegivel nem vagy boldog miért vesztegeted az idődet? Ezt sosem kapod vissza, hogyh mind a ketten jól fogjátok érezni magatokat, a férfi is meg fog változni. Belbecs kérlek... Fontosabb a belső sokkal.
2022. nov. 8. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is azokkal értek egyet, akik szerint a mostanit le kéne zárni és utána szépen ismerkedni az udvarlóddal. Ő egyébként független ember?
2022. nov. 8. 11:42
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
Ki a francot érdekel a test?????
2022. nov. 8. 11:43
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

"Megint egy szuper torz femcel kérdés"

Ja, igazad van, akkor lennének a nők normálisak és nem "torzak", ha vagy mindenkihez vonzódnának, vagy nagylelkűen lemondanának a vonzalom iránti igényükről. Igazi spirituális megújulás lenne, végre elérnénk a férfiak magasztok erkölcsi szintjét!

2022. nov. 8. 11:59
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
15-ös, olyan embereket, akiknek szintén van testük.
2022. nov. 8. 12:00
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Mért nem akarsz egyedül élni?
2022. nov. 8. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
Mert te 52 évesen biztos szupermodell vagy,rànctalan, ezért nem tetszik a teste,külsőséges nő vagy aki tökéletesnek hiszi magát...
2022. nov. 8. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

Egyelőre nem ő teper a pasi után, hanem az utána, aki szintén nem lehet 20 éves!...és engedd már meg minden nőnek, hogy ne másszon alá olyannak, aki nem tetszik neki!

2022. nov. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!