Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési piacot teljesen a nők igényei monopolizálták és ezért váltanak ki a nőkből erős érzelmi reakciókat ennek a rendszernek a kritikusai?
Én azt nem értem, hol van itt monopolhelyzet.
Szabad párválasztás van, ergo a férfiaknak ugyanúgy lehetnek igényei, mint a nőknek, nem muszáj minden jöttment csajjal összejönni.
Vajon 500 éve, mikor a férfiak igényei domináltak, belőlük is erős érzelmi reakciót váltottak ki a kritikák?
Amúgy ahogy valaki írta, olyan érdekes ez, hogy soha nem láttam még semmiféle alternatívát a jelenlegi helyzetre azon kívül, hogy a nők hagyják magukat megerőszakolni olyannak, akihez nem vonzódnak.
Nem értem, mi a baj.
"Amúgy ahogy valaki írta, olyan érdekes ez, hogy soha nem láttam még semmiféle alternatívát a jelenlegi helyzetre azon kívül, hogy a nők hagyják magukat megerőszakolni olyannak, akihez nem vonzódnak."
Na ez az, ezt mondtam én is...
Mindig az a megoldási javaslat valamilyen formában, hogy valahogy a nők erőltessenek magukra másokat.
Nem kell alternatíva... A világtörténelemben nem volt még olyan rendszer, ami mindenkinek jó lett volna, viszont tagadhatatlan, hogy a mostani felállásnál soha nem létezett szabadabb, demokratikusabb és mindent összevetve kényelmesebb és biztonságosabb rendszer. Pont lényegtelen, hogy néhány szerencsétlen nem találja benne a helyét.
Egyszerűen lehetetlen volna olyan szabályokat alkotni, amelyek közt mindenki jól érzi magát. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!