Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhet ki egy 177 centis, 85 kilós nő? Erős homokóra alkatú, széles cspő, keskeny derék, nagy, de nem hatalmas mellekkel.
Figyelt kérdés
Randiznátok ilyennel, vagy túl sok?2022. aug. 29. 13:24
1/11 anonim válasza:
nekem tetszik eddig, de a személyisége a fontos
3/11 A kérdező kommentje:
2: hány kilóig fér bele?
2022. aug. 29. 13:32
5/11 anonim válasza:
Ha nálam nem magasabb, és mondjuk min. 10 kg-val könnyebb, akkor nekem még oké lenne.
195 cm / 100 kg vagyok, tehát nekem oké lenne.
6/11 anonim válasza:
Én ezeket a nagyon magas telt nőket mindig tehenészlánynak látom (bocsi). A kicsik meg töltöttgalambok. Pech, de ez van. Cserébe egy vékony magas lány modellalkat, a kicsi vékony meg botsáska.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nőies az ilyen alkat. Csak én úgy gondolom hogy egy ilyen nő mellé termetes férfi illik nem én a 180 cm 83 kilómmal. Na jó, ez még talán belefér de egy magasabb, testesebb férfi jobban passzolna hozzá úgy ránézésre. Persze ott van még a szélyiség meg a kémia is, innentől kezdve meg bármi megtörténhet és meg is történik.
8/11 anonim válasza:
Attól függ hogy annak a 85 kilónak mekkora százaléka zsír, és mekkora izom.
9/11 anonim válasza:
Dug.ni az pont jó. Van mit rajta fogni és sokat lehet rajta élvezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!