Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam, hogy nőknél az arc többet nyom a latba szépség terén, mint a test? A "gebe" nőknek is elnézik a soványságot, ha gyönyörű az arca, a "dagadt" nőknek is ha szép az arca, akkor szép a nő is. De jaj a csúnya fejű, homokóra alkatúaknak...
Hát én ismerek egy Sarah Jessica Parkeres lópofa arcú nagy orrú csajt. Döglenek utána a pasik, csak mert vékony és k.rva.
Off:Soha nem felejtem el a jelenetet: volt osztálytársam a kerítés egyik oldalán ő a másikon kapaszkodtak a kerítésbe. Osztálytársam zokogott, hogy ne hagyja el, meg akarja ölelni, csókolni. A csaj erre:- nem lehet, nem érted meg? Nekünk nincs tovább! (Mint egy rossz szappanoperában, csalta a barátját a volt osztálytársammal.) Elkezdtek csókolózni a rácskerítésen keresztül. Mi meg csak néztük őket és dőltünk a röhögéstől. Majd oda szóltunk nekik, hogy ugye tudjátok, hogy 2méterrel arrébb már nincs kerítés?
Mutass már nekem egy csúnya arcú nőt.
Olyat, aki nem grimaszol, nem genetikai beteg, nem előnytelen szándékosan a haja (Betty a csúnya lány, aki valójában egy modell) és nem tette tönkre az arcát a drog, alkohol, öregedés...
#4: Igen, van aki 50 fölött nem úgy öregszik, mint Balázs Klári vagy az az ázsiai csaj, akinek most nem tudom a nevét. A többi meg plasztikáztat, csak nem vallja be.
Fiatalon szép volt ő is: [link]
Hiába erőlködsz, nem tudsz csúnya nőt mutatni.
mikiegeres", mint a kopaszodó pasiknak
csak a pasiknak az jól áll, sármosít. Nekem is ilyen férfiként, mint Fördős Zének, mégis jóképűnek tartanak a nők (sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!