Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb nőket kedvelő fiúk! Mi vonz titeket ebben az alakban? Azért szeretnétek, hogy öltözködéssel a lány optikailag vékonyabb legyen? Az is rendben van, ha nem tökéletes homokóra alak, és van egy kis poci is?
Nem kell ahhoz a telteket kedveljêk, hogy egy ilyen nővel járjon valaki.
Az èn exem a csinos vèkony lányokat szerette mindig is. Mindig ilyen barátnői voltak aztán amikor velem jött össze nem is èrtettem miêrt èn egy dagi amikor jó pasi tehát megkaphat jó nőket is.
Úgy látszik a külső nem minden.
Teltebb nőként az a tapasztalatom, hogy akinek bejön az a típus, az értékeli, ha izlésesen kirakod, amid van.Neki jobban fog tetszeni, mintha valami lepel lenne rajtad, akinek pedig nem jössz be, lepelben sem fogsz.
Úgyhogy szerintem emeld ki, ami előnyös rajtad, és ne azzal foglalkozz, hogy optikailag vékonyabbnak tűnj feltétlenül, hanem hogy olyan ruhàkat válassz, amik homokórára korrigálják az alakodat:)
Saját tapasztalat, hogyha elhiszed, hogy te ezeket a ruhákat bátran viselheted a jó ízlés határain belül persze, még meg is fognak dicsérni, hogy csinos vagy, mert ezt sugàrzod :)
Nem a kérdező vagyok, de olyan reményt keltőek, amiket írtok, hogy meg kell köszönjem!
Jelenleg 63 kg vagyok, de 53 kg-osként is telt voltam, és 50-ként is annak éreztem már magam.
Ráadásul pont egy rossz periódusban vagyok ("minden pasinak csak a cafka kell", stb.), és valahogy most megadtátok a reményt, hogy nem, kedves lányok is lehetnek párban.
Talán velem is megtörténik a csoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!