Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési piacot teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési piacot teljesen a nők igényei monopolizálták és ezért váltanak ki a nőkből erős érzelmi reakciókat ennek a rendszernek a kritikusai?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 15:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért fogalmazol úgy, hogy mi(?). Én tettem fel egyedül a kérdést, nincs mögöttem semmilyen társaság. Nem vagyok semmilyen szervezetnek sem tagja.

Egyszerűen megfogalmaztam egyre nagyobb problémává váló jelenséget, amelynek össztársadalmilag is egyre jelentősebb negatív hatásai vannak. Egyre több fiatal számol be férfiak és nők is(!), hogy az elmúlt egy évben semmilyen szexuális jellegű érintkezése nem volt az ellenkező nemmel. Sikerült megalkotni egy rendszert, amely teljesen egy nem igényét szolgálja ki, de nemcsak az ellenkező nem szenved tőle, de a kedvezettje is.

2022. nov. 15. 16:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor kijelenthetjük, hogy a női incelek az incifincik?
2022. nov. 15. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy "ti", arra értettem, hogy azok, akik kritizálják a "rendszert".Amit leírtam, az a tapasztalatom.
2022. nov. 15. 16:24
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Én őszintén nem értem mi a probléma. Mindenki azzal ismerkedik akivel szeretne, ha valaki nagyon nem talál párt nem feltétlen a másik nem lesz a hibás…
2022. nov. 15. 16:28
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Milyen piac? Ki monoplizálta? És miért?

Milyen negatív kritika? Csak hisztizni tudtok itt.

2022. nov. 15. 16:48
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tudom, hogy miért fogalmazol úgy, hogy mi(?). Én tettem fel egyedül a kérdést, nincs mögöttem semmilyen társaság. Nem vagyok semmilyen szervezetnek sem tagja."

Folyamatosan hányjátok ide a kérdéseket. És igen, látszik a toplistából, hogy páran ebből sportot űztök.

2022. nov. 15. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

"Hogyan jutottunk el idáig, hogy képtelenek vagyunk értelmesen vitázni erről a nagyon is fontos jelenségről?"

EZ nem "jelenség". Nincs min vitázni. Semmi mást nem tudtok, csak követelőzni, hogy nektek "jár" punci és elvenni a nők jogait.

Pár szerencsétlen rinyál csak itt folyamatosan.

2022. nov. 15. 16:54
 18/27 anonim ***** válasza:
93%

"amely teljesen egy nem igényét szolgálja ki"

Hülye vagy, kisapám? Nincs rendszer, semmit nem szolgál ki. A normális férfiak tudnak ismerkedni, van párjuk.

Attól, hogy idehányod a "rendszer", meg hasonló szavakat, attól még a többség ugyanúgy ismerkedik, lúzerek meg mindig voltak.

2022. nov. 15. 16:57
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Dehát itt nincs is probléma! A nők találnak párt, mert nincsenek ahmz egekben az igényeik. A férfiak viszont, alig találnak párt, mert a kulsovel szemben támasztott elvárásaik az egekben vannak!
2022. nov. 15. 16:58
 20/27 anonim ***** válasza:
94%

19

Ha a nők találnak párt, a férfiak nem, akkor hogy is van ez az egész? :D :D D: (Nerm kell megpróbálni rá válaszolni)

2022. nov. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!