Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési piacot teljesen a nők igényei monopolizálták és ezért váltanak ki a nőkből erős érzelmi reakciókat ennek a rendszernek a kritikusai?
Nem tudom, hogy miért fogalmazol úgy, hogy mi(?). Én tettem fel egyedül a kérdést, nincs mögöttem semmilyen társaság. Nem vagyok semmilyen szervezetnek sem tagja.
Egyszerűen megfogalmaztam egyre nagyobb problémává váló jelenséget, amelynek össztársadalmilag is egyre jelentősebb negatív hatásai vannak. Egyre több fiatal számol be férfiak és nők is(!), hogy az elmúlt egy évben semmilyen szexuális jellegű érintkezése nem volt az ellenkező nemmel. Sikerült megalkotni egy rendszert, amely teljesen egy nem igényét szolgálja ki, de nemcsak az ellenkező nem szenved tőle, de a kedvezettje is.
Milyen piac? Ki monoplizálta? És miért?
Milyen negatív kritika? Csak hisztizni tudtok itt.
"Nem tudom, hogy miért fogalmazol úgy, hogy mi(?). Én tettem fel egyedül a kérdést, nincs mögöttem semmilyen társaság. Nem vagyok semmilyen szervezetnek sem tagja."
Folyamatosan hányjátok ide a kérdéseket. És igen, látszik a toplistából, hogy páran ebből sportot űztök.
"Hogyan jutottunk el idáig, hogy képtelenek vagyunk értelmesen vitázni erről a nagyon is fontos jelenségről?"
EZ nem "jelenség". Nincs min vitázni. Semmi mást nem tudtok, csak követelőzni, hogy nektek "jár" punci és elvenni a nők jogait.
Pár szerencsétlen rinyál csak itt folyamatosan.
"amely teljesen egy nem igényét szolgálja ki"
Hülye vagy, kisapám? Nincs rendszer, semmit nem szolgál ki. A normális férfiak tudnak ismerkedni, van párjuk.
Attól, hogy idehányod a "rendszer", meg hasonló szavakat, attól még a többség ugyanúgy ismerkedik, lúzerek meg mindig voltak.
19
Ha a nők találnak párt, a férfiak nem, akkor hogy is van ez az egész? :D :D D: (Nerm kell megpróbálni rá válaszolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!