Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jelent valamit nektek, ha így szívjátok egymás vérét egy nővel?

Figyelt kérdés
Megy az adok-kapok, minden alkalommal, nevettek sokat, beszólogattok egymásnak, de nem sértően.
2022. nov. 12. 16:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

7. Ez teljesen kész.

Értem én, hogy gyakori, de ekkora savanyúság már sok kicsit. Így élni...

2022. nov. 12. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Amíg nem hív randira, addig ez csak ártatlan játék és flört, semmi több... Nincs ezzel baj, csak óvatosan kell bánni az efféle dolgokkal, mert könnyű többet mögé látni.

Mindezt nem azért írom, mert savanyú volnék, mindössze tapasztalatból.

2022. nov. 12. 21:50
 13/15 A kérdező kommentje:
12. Igazad van, teljesen.
2022. nov. 12. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: Egyetértek, ezért is írtam korábban azt, hogy akivel vonzalom okán is csinálom ezt, azzal megpróbálok testi kontaktust is létesíteni. Aztán a másik vagy belemegy ebbe is, vagy kihátrál az egészből.
2022. nov. 12. 22:18
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Leírnád légyszi, hogy ezt miként teszed? Mit jelent ez? Érintés vagy annál több?
2022. nov. 13. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!