Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Jelent valamit nektek, ha így szívjátok egymás vérét egy nővel?
Figyelt kérdés
Megy az adok-kapok, minden alkalommal, nevettek sokat, beszólogattok egymásnak, de nem sértően.2022. nov. 12. 16:48
1/15 Ghgj válasza:
Nekem van ilyen munkatársam, legalább 4 nőt fel tudok sorolni munkatársi környezetből, akivel ezt csinálja. Flörtöl, szórakozik.
2/15 anonim válasza:
Vámpíroknál poén csak igazán ez a mondat.
3/15 anonim válasza:
Annyit, hogy bírjuk a másikat. Ennyiből többre még nem kell gondolni.
4/15 anonim válasza:
Ehez hiperaktívnak kell lenni.. nekem nem lenne erőm egész nap pofázni és azzal szorakozni mivel tudom a masikat csipkelodve hergelni. Bele gondolni es rohadt kimerito, foleg masnaposan.
5/15 anonim válasza:
Én ugyanezt csinálom egy nős kollégámmal. Semmit nem kell látni bele, egyszerűen bírom, jofej, emellett nagyon ismer.
6/15 anonim válasza:
Attól függ. Van, akivel azért csinálom, mert látom, hogy ő is vevő erre a hülyéskedésre, és szórakoztat az ilyesmi (kifejezetten élvezem az intelligens emberek társaságát, és szerintem jó adag intelligencia szükséges ahhoz, hogy az ember tudjon csipkelődni, nem megsértődni a másik "beszólásain", frappánsan és gyorsan visszavágni stb.), viszont van, akivel azért, mert bejön nekem. Mondjuk aki bejön, ahhoz egy idő után megpróbálok testileg is közeledni, vagy örülök annak, ha ő közeledik így hozzám.
7/15 anonim válasza:
6. Persze mindjárt géniuszok a gyerekes emberek .. ügyes.
8/15 anonim válasza:
#7: Miért gyerekes az, aki képes odabökni a másiknak egy találó, de nem sértő megjegyzést, vagy aki szellemesen vissza tud vágni egy fricskára? A gyerekes az, aki mondjuk csupasz s*ggel ráül a fénymásolóra, és készít róla egy képet, vagy aki szerint poénos az, ha részegen a hóba pisálja a nevét.
9/15 anonim válasza:
8.
Mondjuk csak módjával kellene ezt is csinálni, mert elég baj, ha valakinek az élete már átmegy állandó sitcom sorozatba, ahol minden egyes megszólalás "vicces" vagy annak szánt. Élőben ez nagyon fárasztó tud lenni egy idő után.
10/15 anonim válasza:
#9: Nyilván nem napi 24 órás "poénkodásra" gondoltam, de ha van erre alkalom, akkor miért ne lehetne legalább néhány viccet megereszteni? Teljesen természetes, hogy nem mindenki fogékony minden pillanatban erre, mert mondjuk stresszes, szomorú vagy bármi más okból nem akar viccelődni, és persze az is fontos, hogy komolyan is tudjatok beszélgetni, de néha jólesik cukkolni egymást azzal, aki szintén nyitott erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!