Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyit csökken a szemetekben egy lehetséges partnerjelölt férfi értéke, ha kiderül, hogy kicsi a "szerszáma"?
"A nő teste semmivel nem különb mint a férfi, ha már itt tartunk."
Nem különb, hanem bonyolultabb, legalább is ennél a témánál mindenképp.
A nő a befogadó fél, számít itt a hosszúság, szélesség, mennyire tág, és nedves, te meg csak berakod és kész vagy:D
Ja, és nem azért pontozzuk fel egymás, mert" juj de jó, neked is puncim van, meg nekem is" hanem mert SOKKAL több tapasztalatunk van a női testhez és értünk is hozzá, veled ellentétben, aki csak meg dugatta magát pár nővel és azt hiszed már értesz a női anatómiához:D
22. Már megint miért személyeskedsz?
Mondok neked valamit:
Szidott, megvert, legyőzött, kirabolt, legyőzött, megbántott – akiben ilyen gondolatok vannak, a gyűlölete nem csillapodik.
8#
Miért lógna rá a hasa egy idősebb pasinak?
38 vagyok és kockás a hasam.
Nem lett kisseb 25 után (15cm)
És puhább sem;)
Egyébként a strandon láttam olyat, hogy ha 30cm lenne a szerszáma akkor is rá lógott volna a hasa…
23, a nőknek vannak olyan napjaik a hónapon belül amikor szűkebbek. Ha cak alkalmi kapcsolataid vannak, akkor így járhatsz.
Szerintem nem 5 cm neked az átmérője, vagy most komolyan méregetni szoktad? Mert tényleg elég sok olyan van hogy a túl hosszúhoz a túl vékony párosul, az mondjuk egyrészt fáj is meg másrészt a vékonyság miatt nem is jó egy átlag nőnek. Többet kell keresgélned. Akkor már majdnem jobb egy kicsi vékony, az legalább nem fáj.
20 cm alatt csak kis fütyik vannak!
Erzsike néni (73)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!