Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel megnyerné a fődíjat a lottón akkor jobban menne neki utána a csajozás?

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 07:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
15%
Jobban
2022. nov. 11. 07:50
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen, legalábbis amíg el nem fogy a pénze, ami elég hamar megtörténik, ha becsajozik.
2022. nov. 11. 07:57
 3/24 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, de inkább az erősebb önbizalomtól, mint magától a pénztől.
2022. nov. 11. 07:59
 4/24 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz mert a nők a pénzre hajtanak.
2022. nov. 11. 08:09
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem a csajozás menne neki jobban, hanem legfeljebb ügyesebb színészt tudna megfizetni. A sok pénztől még nem lenne jobb a szociális kapcsolatok kiépítésében, márpedig a "csajozás" az ezen múlik, nem a bankszámlája tartalmán. Egy szórakozóhelyen a félhomályban senki sem látja, hogy milyen emblémás kocsikulcsot forgatsz vagy hogy eredeti-e rajtad az az Armani öltöny, a testbeszédet viszont igen, márpedig a legtöbb incel már ezen a szinten elbukik.
2022. nov. 11. 08:11
 6/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem menne jobban.

Maximum pár aranyásót tud így bevonzani, de valódi FIZIKAI vonzalmat ugyanúgy nem érezne iránta egyetlen nő sem. És ez a lényeg, a fizikai vonzalom, ettől függ minden. A fizikai vonzalmat pedig a jó külső adja. Szóval sok pénzzel a rossz külsőt lehet kompenzálni bizonyos mértékig, pl. plasztikai műtétekkel stb.

2022. nov. 11. 08:21
 7/24 anonim ***** válasza:
54%
Nem
2022. nov. 11. 08:21
 8/24 A kérdező kommentje:
7. Egy pénzéhes barátnő még midig jobb mint a magány.
2022. nov. 11. 08:23
 9/24 A kérdező kommentje:
*mindig
2022. nov. 11. 08:23
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Csakhogy értsd. Nekem volt olyan párom aki tehetősebb volt. Nem havi 1 2 millió volta bevétele. Ha vele maradok az életben nem fájt volna a fejem semmire sem. De, és itt jön a de. Nem voltam boldog vele. Nem törödött velem úgy, ahogyan én azt szerettem volna. Ennek az lett a vége, hogy 1 év múlva szétmentünk. Szakitottam.

A mostani páromnak átlagos a fizetése, viszont a tenyerén hordoz, és szeret, törödik velem. Nekem ez sokkal többet ér, hogy szeretve vagyok, mint hogy milyen vastag az a bankszámla.

2022. nov. 11. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!