Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek a nőktől, hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a nőktől, hogyan lehet ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés
42 éves vénember vagyok. Huszonéves koromban volt egy kapcsolatom. Többször próbáltam ismerkedni, de végül nem mertem elmenni a találkozókra. Valósággal feszélyez ha nő közelségébe kerülök, mert elég rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.

2022. nov. 8. 19:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
88%
Nekem úgy ment hogy megittam 2 deci whiskyt.
2022. nov. 8. 19:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem iszok alkoholt egyáltalán. És nem is akarok. De kösz a tippet.
2022. nov. 8. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ismerd fel, hogy nincs mit veszítened.
2022. nov. 8. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Beszélgess velü(n)k. És felejtsd el a "vénember"-séget.
2022. nov. 8. 19:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Az kéne még... Csak fintorognak sajnos. Mivel elég ocsmány vagyok. Na, mindegy, majd a következő életemben talán jobb lesz minden.
2022. nov. 8. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

42 évesen nem vagy még öreg.

Azt megértem, ha rossz tapasztalat visszatart, de próbáld elfelejteni.

A lényeg, hogy próbálkozz sokat! Én még 18 évesen is úgy féltem a nőktől, mint a fene. Aztán volt, hogy egy csaj egy másik iskolában többször beszélgetett velem, csakúgy minden ok nélkül. Az ilyen rengeteget segít, hogy feloldódj.

Ha nem mész el a találkozókra, akkor biztos nem lesz semmi.

Miért félsz tőlük pontosan? Ha sikerül megfejteni, akkor le tudod küzdeni.

Hajrá menni fog!

2022. nov. 8. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
A nőknek nem olyan fontos, hogy nézel ki, csak a Tinderen.
2022. nov. 8. 19:56
 8/13 anonim válasza:
53%

Őszintén, ennyi idősen már nem érdemes felborítanod az életed és kompromisszumok hadát kötnöd. Így nem szól bele senki az életedbe, mire költöd a pénzed, milyen rigolyáid vannak, hova rakd a cuccaid, mit zabálj, mit igyál, kivel barátkozz, meddig maradj ki és még kismillió hasonló. Ha magányos vagy, verd ki még kétszer és menj élni a szabad életed.

Áldd a szerencséd.

2022. nov. 8. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
Egyáltalán nem vagy öreg. Próbáld meg kiszedegetni magadból a femcelek által (közvetve vagy közvetlenül) beléd rakott irreális frusztrációt és félelmeket,azonnal rendben lesz minden.
2022. nov. 8. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Beszélgess, találkozz velük. Ne csak arra a nőre gondolj nőként, akitől akarsz is valamit, hanem mindegyikre.
2022. nov. 8. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!