Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami megoldás erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami megoldás erre az egészre? Többi lent

Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 21 éves, mások által helyesnek mondott, intelligens, jófej srác vagyok. Nyilván vannak hibám is mint makacsság önfejűség, lustaság, legfőképpen arra amiben nem látom a hasznot. Nos a lényeg amiért ebbe a kategóriába soroltam a kérdést hogy fogok-e valaha boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni? Volt 2 évig barátnőm de mégis megcsaltam, erre jönnének a válaszok főleg lányok részéről hogy akkor nem is szerettem igazán... Pedig én úgy érzem mégis szerettem, 1 éve lett vége és a mai napig hetente többször is ránézek a facere hogy mi újság van vele, neki azóta 2 barátja is volt, én még kavarások és egyéjszakás kalandokon kívül nem jutottam semmire. Szakítás után jól éreztem magam egyedül, élveztem hogy úgymond szabadon hajthatok arra aki megtetszik. Viszont az utóbbi időben mégis elkezdett hiányozni a szerelem érzése, az hogy megölelhessek valakit, hogy ő legyen reggel az első, és este az utolsó akinek leírom hogy mennyire fontos és szeretem... De annyira bennem van még is az hogy élvezem magát a csajozást, a szexet, viszont a nők egy párkapcsolatban elvárják a kizárólagosságot és hűséget. Fogok valaha találni valakit akihez tudok hűséges lenni és nem kívánok meg mást? A hűség akarat és hozzáállás kérdése? Bocsánat ha kicsit hosszúra sikerült

2022. nov. 7. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha igazán szeretted volna,nem csaltad volna meg. Sokkal gerincesebb lettél volna anno,ha eléállsz és szakìtasz vele és bevallod,hogy te inkább még csajoznál. Most se ő hiányzik neked igazán csak az érzés,hogy szerelmes vagy és mivel ez a lány volt az első,akivel ezt megtapasztaltad,tudat alatt az érzést ő hozzá társìtod,ennyi. Idővel remélhetőleg megkomolyodsz majd és nem csalod meg a barátnőd.
2022. nov. 8. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

" lustaság, legfőképpen arra amiben nem látom a hasznot"

Miféle hasznot?

2022. nov. 9. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
'Look at the shit we're calling love these days.....'
2022. nov. 9. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Érzelmileg még éretlen vagy, remélhetőleg kinövöd, de ki tudja. Ha ez zavar, akkor egy jó pszichológus fog segíteni. Nyilván a mélyére kell ásni a szüleiddel való kapcsolatodnak, nem lesz egy fáklyásmenet.
2022. nov. 10. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!