Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami megoldás erre az egészre? Többi lent
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 21 éves, mások által helyesnek mondott, intelligens, jófej srác vagyok. Nyilván vannak hibám is mint makacsság önfejűség, lustaság, legfőképpen arra amiben nem látom a hasznot. Nos a lényeg amiért ebbe a kategóriába soroltam a kérdést hogy fogok-e valaha boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni? Volt 2 évig barátnőm de mégis megcsaltam, erre jönnének a válaszok főleg lányok részéről hogy akkor nem is szerettem igazán... Pedig én úgy érzem mégis szerettem, 1 éve lett vége és a mai napig hetente többször is ránézek a facere hogy mi újság van vele, neki azóta 2 barátja is volt, én még kavarások és egyéjszakás kalandokon kívül nem jutottam semmire. Szakítás után jól éreztem magam egyedül, élveztem hogy úgymond szabadon hajthatok arra aki megtetszik. Viszont az utóbbi időben mégis elkezdett hiányozni a szerelem érzése, az hogy megölelhessek valakit, hogy ő legyen reggel az első, és este az utolsó akinek leírom hogy mennyire fontos és szeretem... De annyira bennem van még is az hogy élvezem magát a csajozást, a szexet, viszont a nők egy párkapcsolatban elvárják a kizárólagosságot és hűséget. Fogok valaha találni valakit akihez tudok hűséges lenni és nem kívánok meg mást? A hűség akarat és hozzáállás kérdése? Bocsánat ha kicsit hosszúra sikerült
Nos, őszintén: én nem jönnék össze olyan férfival aki megcsalta előző párját.
Másfelől igen, megvan minden esélyed arra, hogy boldog lehess, mert fiatal vagy. Azonban a boldogságodat te magad is tudod szabotálni, ahogy tetted előzőleg is.
2022. nov. 7. 14:36
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem jönnél össze a férfiak nagy részével? Nyilván nem magam szeretném védeni csak egy tényt közöltem. Igen fiatal vagyok,de fogok találni valakit akiért képes lennék elköteleződni, létezik számomra a szerelemnek az a szintje?
2022. nov. 7. 14:41
3/14 anonim válasza:
Voltam olyannal, aki megcsalta az előttem lévő párját. Pont velem. Hiba volt, engem is megcsalt. Akinek a megcsalás egy bevett problémamegoldási eszköz, én olyannal többet nem kezdek.
2022. nov. 7. 14:54
4/14 anonim válasza:
Neked az a problemad, hogy nem tudsz hatarokat szabni. Leginkabb onmagadnak nem. Olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki odaraknak egy cukrot es nem szabad megennie. Mivel gyerekkent nem tanultal onuralmat, ezert nyilvan nem is lesz soha. Majd ha elfogynak a lehetosegeid, akkor talan hazudhatsz huseget a masiknak, de az nem abbol fakad, hogy huseges lennel, meg jo utra tertel. Fenet. Nem lesz mar eselyed masra. Amig a cselekedeidet elrelativizalod, hogy szebbnek tunjon szamodra, addig eselyed sem lesz a javulasra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!