Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reálisan látom a dolgot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reálisan látom a dolgot? Okkal okolom ezeket?

Figyelt kérdés
Szívbeteg vagyok (Teljes AR blokk, 18 évesen volt egy szívelégtelenségem amiből kigyógyítottak, szedek rá pár gyógyszert.) Vannak tikkjeim is amik ma már enyhébbek, javarészt motorosak. Ocd-re szedek SSRI-t, illetve depresszió diagnózisom is van. Korábban viselkedészavart is írtak a papíromra, mintha azt már kinőttem volna, legalábbis megtanultam "normális" emberként viselkednék mások előtt. Középiskolába speciális iskolába jártam az egészségem miatt, illetve mert általános iskolában rossz tanuló voltam és nemigen vettek fel komolyabb helyre, szakközépiskolákba meg az egészségem miatt nem. Meg ha jól tudom máshol nem is tudtam volna leérettségizni diszkaluliával és diszgráfiával. Javarészt fiú osztály volt, a lányok jórésze túl sérült volt az én ízlésemhez, egyszer próbálkoztam egy látássérült lánynál de ő ghostolt és visszament az előzőhöz akivel ilyen se veled se nélküled kapcsolatban volt. A lényeg a lényeg, én az egészségi állapotomat okolom a sikertelenségemért. 22/f
2022. nov. 6. 19:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Valami kimaradt, 15 évesen eldöntöttem hogy nem érzek majd senki iránt mert úgysem viszonozzák. Miért pont engem választanának ha van egészégesebb, jobb stb? Volt még középiskolába kb 4-5 ember aki valószínűleg vonzódott hozzám, de én nem éreztem irántuk vonzalmat, aki iránt igen az meg irántam nem.
2022. nov. 6. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Legalábbis akkor kezdtek irántam vonzódni miután betegség véget lefogytam, mert tulsúlyos voltam sokáig. Illetve elkezdtem rendes ruhákat felvenni, foglalkozni a hajammal és rendszeresen tisztálkodni.
2022. nov. 6. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig van jobb mindenkinel, es nem mindig az egeszsegesebb es erosebb kutya baxik ezt jegyezd meg!
2022. nov. 6. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Én is OCD-s vagyok, nő, de nekem amúgy SSRI nem használt.
2022. nov. 7. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
De kérlek, ne küldj privátot, idősebb vagyok nálad.
2022. nov. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!