Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban el lehet mondani azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban el lehet mondani azt hogy ha egy nő nem néz ki rosszul, nincsenek nagy igényei, teljesen reálisak az igényei és öt éve csak kínlódik a társkeresésben akkor ott valami baj van vele?

Figyelt kérdés
Én tényleg ezt láttam, ugyanis nem vagyok helyes nagyon barátnőm se volt még és ismerkedtem egy viszonylag vékony csinos nővel, meglepő hogy szóba állt velem... mikor kérdeztem hogy mióta vagy egyedül azt mondta több mint 5 éve. Meg is lepődtem ezen de adtam neki esélyt...... Hát két hét után menekültem tőle mindenen hisztizett, ha egy percet nem voltam elérhető már teljes hisztit vágott le hogy hol vagyok, baromi idegesítő volt, inkább leszek egyedül mint egy ilyen nővel összejöjjek.... Pedig tényleg hozzám képest jóval jobban nézett ki, ti adnátok egy ilyen nőnek esélyt? Érthető hogy miért vannak egyedül az ilyen nők attól még hogy jól néznek ki?
2019. júl. 27. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Te magad írtad le, hogy mi a baj vele. Hisztis, idegesítő, kontrollmániás. Akkor mi a kérdés?
2019. júl. 27. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Vele konkrétan lehet, hogy van baj, de nincs mindenkivel baj, aki nehezen találja a párját.

Baromira elkényelmesedett világban élünk, én meg nem vagyok ilyen, sokan dohányoznak, én nem... stb.

2019. júl. 27. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Ha igaz a sztori, az baj, hogy nem volt barátnőd soha. Ez a csaj egyrészt azért hisztis mert dugatlan, másrészt azért mert mindent ráhagysz. Éreztetned kellene vele, hogy te vagy a férfi, vannak szabályok ha veled van. Pl ne hisztizzen minden baromságon, ne kiabáljon veled, stb. Cserébe rendszeres, alapos dugásban lesz része.
2019. júl. 27. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Te most egy példábol általánosítasz. Gratulálok.
2019. júl. 27. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Én is kb ennyi ideje vagyok egyedül, volt közben próbálkozás, de kapcsolat nem lett belőle. Átlagos vagyok, elvált anyuka, ez nehezíti nálam a terepet. Dugásra bármikor találnék, de ennél többre vágyom, ez az ami a jelentkezők nagy részét ki is szórja. És igen, nekem is vannak ilyen dolgaim, hogy dohányossal nem, vagy műveletlen emberrel sem, akivel nem lehet értelmesen elbeszélgetni. Illetve ismerkedtem egy sráccal, pár randi után döntöttem úgy, hogy egyszerűen nem illünk össze. Mindennel kapcsolatban másképp gondolkodtunk, komolyabb témákba nem lehetett belemenni, mert elviccelte vagy kibújt alóla. Egyszerűen nem találtam közös pontot vele. Aztán volt egy helyes, kedves, intelligens férfi, szintén elvált apuka, de ő külföldön élt és nem akart haza költözni. Én viszont gyerekkel nem akarok innen elköltözni, a távkapcsolatban értelmét nem látom, volt már benne részem, pontosan tudom, mi a legnagyobb buktatója.

Jó, most már évek óta nem is vagyok fenn társkeresőn, csak innen meg facebookról, meg ismerősök által randiztam. De elment a kedvem a netes dolgoktól.

2019. júl. 27. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent, hogy valaki miért van egyedül. Nagyon normális nők vannak egyedül, ismerek pár ilyet.

És megjegyzem, hogy ezt nem tartom feltétlenül hisztinek, hogy ha nem elérhető valaki, akkor az hiszti. Nagyon tudom unni, amikor valaki csak lökdösésre reagál, magától nem hajlandó válaszolni. De aki meg pont ettől ideges, az meg szintén tiszta ideg, ha neki valami fontos, és a másik nem elérhető, vagy nem reagál. Akkor bezzeg ő saját maga előtt nem hisztis...

Ennek a nőnek szerintem fontos volt a kapcsolat, a reakció, a visszajelzés. A hisztinek is van oka. Meg lehet beszélni dolgokat, de ez a kapcsolat el sem jutott idáig, hamarabb lett vége.

A másik mondatod meg valahogy fura: "...de adtam neki esélyt" Ez eléggé bizalmatlanul, és lekezelően hangzik, mintha a másik selejtes lenne. Viszont a kérdésedben meg azt mondod, hogy reálisak az igényei. A másik ilyen, hogy "nem néz ki rosszul", közben meg "hozzám képest jóval jobban nézett ki". Ez így leírva is eléggé megvető. Úgy hangzik, mintha jobb hijján adtál volna esélyt, közben meg a lány mintha komolyabban vette volna, és amit te akaszkodásnak vettél, azt ő kommunikációnak vette. Ezt is érdemes tisztázni az ismerkedésnél, hogy ki-milyen erősségű kapcsolatra tart igényt. Ha ő erősebb kapcsolatot akar, akkor már hisztis? Nem gondolnám...

2019. júl. 27. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
4%
A nők túlnyomó része azt gondolja, hogy a "jól néz ki" a legfontosabb egy párkapcsolathoz. Pedig az legfeljebb arra elég, hogy energiatakrékosan össze tudjon jönni valakivel (értsd: neki nem kell semmit tennie az ismerkedés érdekében), utána már elhanyagolható a jelentősége.
2019. júl. 27. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A 3. válaszolóval értek egyet.
2019. júl. 27. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy valaki "jól néz ki", nem jelenti azt, hogy nem összeférhetetlen emberi kapcsolatban. Felnőtteknek ez tényleg új? :D Arról meg nem is beszélve, hogy mindenkinek más néz ki jól...
2019. júl. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!