Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, tudnátok konkrét példákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudnátok konkrét példákat mondani, mire néztek fel egy férfiban?

Figyelt kérdés
Szóval nem olyan általános dolog hogy "megbízható, türelmes" stb hanem egy olyan konkrét helyzetet amikor imponált az amit a férfi tett vagy mondott.
2019. jún. 20. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Az ember nem egy konkrét dolog miatt néz fel egy férfira. Nem tudok egy konkrét dolgot kiemelni. Imponált ahogy a beosztottjait emberként kezelte, imponált, hogy virágot hozott nekem az első randira és kinyitotta mindig a kocsi ajtót a kapcsolatunk alatt, imponált, hogy engedte hogy átrendezzem a konyháját, hogy ki tudta cserélni az autómban az izzót, ahogy a gyerekekkel játszott.. na ezeket és sok minden mást, ha összeadsz megkapod miért néztem fel rá.
2019. jún. 20. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Szó nélkül ugrott a kismamának segíteni levinni a buszról a babakocsit.

Fesztiválon borrá valót adott a wc-s néninek, mert tiszta és igényes volt a konténer wc.

Fél perc alatt tisztába tette az unokaöccsét.

Jobb székelykáposztát főz, mint anyám.

Mikor este hívta a legjobb barátja, egyből ment segíteni.

Előléptetés után nem szàllt el magától, minden beosztottja tiszteli.

Végtelen tisztelettel bánik az anyjával, pedig néha az idegeire megy.

Soha nem veszti el a fejét, nem ordit, nem kötekedik. Mégis tudja éreztetni, hogy nem jó ötlet vele ujjat húzni.

2019. jún. 20. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden nap csinál valami olyant, ami imponál. Pl. tegnap este, ő biciklivel volt, én vártam a buszt, és ott maradt velem 10 percig, addig nem indult el, amíg nem ültem fel rá, hiába mondtam, hogy induljon nyugodtan. Apró figyelmesség, de ilyenkor úgy érzem újra és újra szerelmes leszek belé :D Szó nélkül segít a házimunkában, mindig felosztjuk, hogy ki mit csináljon, és mindig többet akar bevállalni. Nagyon nyugodt típus, én meg eléggé lobbanékony, de hamar lecsillapít engem is a higgadtságával. Önzetlen, bármikor szüksége van a barátoknak kölcsönre pl. vagy lelki támaszra, segít. A jó látja meg az emberekben, és mindenkit próbál békíteni. Még számtalan dolgot említhetnék, hogy miért nézek fel rá, ezek jutottak eszembe. Rossz kapcsolatban voltam ezelőtt, és a szülői mintám is pocsék, de ő megmutatta, hogy nem csak mítosz :D, hanem tényleg léteznek normális értékrendű férfiak, és minden egyes nap hálás vagyok, hogy egymás mellé sodort az élet.
2019. jún. 20. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem nem függő.
2019. jún. 20. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első randink volt a férjemmel, azt mondta már kinőtt a játékok idejéből, konkrét céljai vannak az életben. Szeretne külön élni a nagymamájától, szeretne családot, jobb állást, és értelmet az életének. Ekkor már ezen az úton járt, és később meg is valósította amiket elmondott akkor. Tetszett a törekvése, hogy nem éri be a mamahotellel és a gyári melóval. Most már diplomás irodista, közben kitanult még egy nyelvet, összeköltöztünk és úton van a gyermekünk.

Nekem mindenképp az a fontos, hogy egy férfi ne ragadjon bele a maga kis világába, és ne elégedjen meg azzal a mocsárral, amiben él. Szerintem ez minden nőt taszít. Mielőtt megismertem, randiztam egypár ellenkező esettel, és egészen addig nem tudtam mi a fene taszít bennük, pedig jó megjelenésűek voltak, és kedvesek.

2019. jún. 20. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Nálam sem nemtől függ ez. Ugyan azokat a tulajdonságokat becsülöm minden emberben.

Azokat az embereket szeretem akik különlegesek és minden téren kimagaslóak. Nem állnak be a sorba, egyediek, nem találsz még csak hasonlót sem. Nem szeretem az átlagost. Azokra az emberekre nézek fel, akik félelem nélkül mernek különbözni és felvállalni önmagukat. Nekem fontos, hogy legyen önbizalma és önbecsülése, tudja a saját értékét és ne érje be ennél kevesebbel.

Szeretem a szorgalmas embereket akiknek komoly álmaik és céljaik vannak, nem elégszenek meg azzal, hogy 8-tól 4-ig csinálnak valami szürke melót amit utálnak.

Felnézek azokra az emberekre, akiknek elveik vannak és tartásuk. Felnézek azokra, akiknek soha nem volt könnyű életük mégsem siránkoznak és tudnak boldogok lenni.

Felnézek azokra, akik kedvesek és segítőkészek mindenkivel, de simán elküldenek bárkit a halál fszára aki nem érdemli ezt meg.

Meg még biztos ezer meg egy dologra, de ez nőknél és férfiaknál is így van. Egy nőt ugyan azokért fogok becsülni mint egy férfit, nincs különbség. Valaki vagy jó ember vagy nem.

2019. jún. 20. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy én nem tettekre nézek fel, hanem mentalitásra. Például segíteni lehet valakinek azért is, mert teljesen papucs és teszetosza a férfi, de segíthet azért is mert jólelkű. Vagy hiába nyitja ki a kocsiajtót ha csak meg akar dugni, hiába veszi le a kismamának a babakocsit ha csak izmozni akar vele, hogy milyen jó ember. Hiába tesz valaki olyan dolgokat amikre fel lehet nézni hogyha egyébként nem jó ember és nem őszinte amit csinál csak színjáték. Ezért nekem a mentalitása, a gondolkodása sokkal fontosabb ezeknél.
2019. jún. 20. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Legyen szerény, kedves, barátságos. Adjon magára, jó illata legyen. Ne akarjon más lenni, mint aki valójában.
2019. jún. 20. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
És mindez mit sem ér, ha nincs meg az a bizonyos szikra, ami mögött viszont nincsenek észérvek...
2019. jún. 21. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!