Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reálisak a csinos vonzó nők társkeresési gondjai?
Már eldöntöttem, hogy egyedül maradok inkább.
30 alatt a többség életképtelen, úgy viselkedik, mint egy 16 éves.
30 felett meg hirtelen megöregszenek. Kopaszodik, pocakosodik, és azt hiszi, hogy a sportos, fiatalos férfi annyit takar, hogy sportcipőt hord farmerhoz. Hozzám már túl öregek.
24N
Felesleges így általánosítani. A párom 25 éves és érett, nem bulizgat, nem haverozgat folyton, szeret-imád és ezt minden nap érezteti is Ellenben az exem 35 volt és egy nagy gyerek, bulizgatások, haverozás, érzelmi nulla volt, soha nem mondta, hogy hiányzom vagy bármi...sokáig nemis voltunk együtt, max 3 hónapot, mert lebukott azzal, hogy kvázott mellettem :D Szóval nem a kortól függ, hogy ki mennyire érett, mennyire alkalmas párkapcsolatra.
Amúgy a kérdésre válaszolva: reálisak. Én csinos nő vagyok(értsd vékony, sportos, jól öltözök stb), mégis vagy 4 évig voltam felváltva szingli és rövid kapcsolatokban, mert egyszerűen nem találtam olyan normális pasit, akibe szerelmes is tudnék lenni. Mert ugyebár az nem elég, hogy csak ő szerelmes belém, nekem is viszonozni kell. Na ilyet rohadt nehéz volt találni. A csúnyácskább volt osztálytársamnak viszont idén volt az esküvője :D De tegyük hozzá, hogy a csinos nőknek, főleg, ha még értelmesek is, vannak igényeik. Teljesen jogosan, miért ne lennének? Csak épp ezért nehezebb párt találniuk.
Ahogy 3-ad mondja.
A nők mondják is,hogy kisfiúk vannak 30 felett nem nőnek fel,nem akarnak semmit,el vannak otthon maguknak,cél nuku,sörike meg TV és ki is fújt.
Slussz poén,hogy szobát bérel század magával oda meg,hogy vigye fel a csajt,nem tud rendesen meztelenül mászkálni egy egészségeset èlvezni sem mert másnak a fingja ott kering.
El vannak a gyári melóval 180e,nem akarnak fejlődni nem akarnak utazgatni sem.
Megértem,hogy kva nehéz,ha nő lennék én is kilennék.
32F
Legjobb barátnőm csinos, vonzó nő, és mindig panaszkodik, hogy egyedül marad. Sokszor nehéz komolyan venni, mert kettőnk közül én fogok tényleg egyedül maradni. De nagyon sokan próbálkoznak nála, viszont mindegyik csak szexet akar. Vagy alapból így keresik meg (ez a jobbik eset), vagy randiznak, aztán eltűnik, majd amikor újra felbukkan, közli, hogy csak szexkapcsolatot akar, meg olyan is volt, hogy hitegette, lefeküdtek, és utána közölte, hogy ja hát ő csak dugni akar... És ő aztán tényleg sok emberrel ismerkedik, mindig nyitott, és különböző helyeken szokott ismerkedni (élőben is és online is). Ilyen a felhozatal a huszonéves fiúkból...
Én nem nézek ki olyan jól, mint ő, de igényes vagyok, és megpróbálom kihozni saját magamból a maximumot, vékony vagyok, csinosan öltözködöm, stb. És egyrészt 3 éve szenvedek egy fiú miatt (és senki se érti, hogy miért, mert mindenki azt mondja, hogy én "jobb nő" vagyok, mint amennyire ő "jó pasi", de hát ez ugye nem így működik), másrészt senki nem szokott kezdeményezni. De tényleg senki, ne jöjjetek azzal, hogy "nem veszem észre", mert nem, abszolút senki. Mert az nem számít, amikor Lacika már nem tudom hanyadik felhasználónevével rámír azzal az egysoros sablonszövegével évek óta folyamatosan, amit minden itteni felhasználónak elküld.
A csinos nők többsége ott rontja el, hogy várja az igazit mindaddig amíg egyszer rá nem jön a "záróra" és akkor hirtelen értékrendet vállt és mindent a családnak rendel alá. Nagyon sok nőnél láttam már ilyet, egyáltalán nem ritka jelenség. Sajnos ezek a házasságok ritkán tartósak, a lényeg hogy legyen gyerek, ez a motiváció. Ha a gyerek megszületett, akkor igazából nincs szükség a férfira, max anyagiak terén.
Azt kihangsúlyozom, hogy soha nem egyedül élnek, általában van pasijuk közben, arra használják amire alkalmasnak tartják, szabadidőpartnernek, szeretőnek tökéletesen megfelelnek, de semmi több.
Amikor előjön a "család" üzemmód, akkor felértékelődnek azon tulajdonságok mint kiszámíthatóság, megbízhatóság, családcentrikusság és háttérbe szorul a kopaszság vagy egyéb "hiányosságok".
Szerintem ebben nincs semmi különös, a biztosra mennek és nem akarnak felsülni. A szép nők között tényleg 2 véglet van, aki retteg attól, hogy anyukaként egyedül marad és aki pont az ellentettje, aki biztos magában és tudja, hogy gyerekkel együtt is bármikor bepasizik. Pontosan tudják, hogy szexre bármikor szereznek maguknak jó pasit, de azt is tudják, hogy aki gyakran váltogatja a partnereit az másra nemigen használható. Hogy olyan férfit hol találnak akivel boldogságban nevelheti fel a közös gyereket, itt már akadnak problémák,mert az a kevés jóképű, megbízható családcentrikus férfi aki még nem házas és nem is unalmas arra sokan pályáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!