Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire reálisak a csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reálisak a csinos vonzó nők társkeresési gondjai?

Figyelt kérdés
Én csomó olyan nagyon vonzó csinos nőt ismerek akik sírnak férfiak után. Csomó csinos fiatal kolléganőm ott sírnak hogy sose lesz párjuk, sose lesz normális pasijuk, mi lesz ha vénlányok maradnak, nem akarnak macskás nők maradni stb. Komoly félelmet látok bennük. Ennyire nincs normális pasi vagy mennyire reális ez a sírás, tényleg ilyen nehéz a nők dolga?
2019. aug. 5. 06:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
"Csomó csinos fiatal kolléganőm" Ja persze, persze. komolyan kitaláltok ilyen fiktív "nők" csoportot aztán irogatjátok a kérdéseiteket.
2019. aug. 5. 11:06
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Mivel nincs annyi jópasi, mint szép nő, ja, nehezebb nekik.
2019. aug. 5. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem részben igaz.
2019. aug. 5. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es! Szerinted minden csinosabbnak mondott lánynak jó pasi kell? Szerintem nem!
2019. aug. 5. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
#14 Még a csúnya lányoknak is jó pasi kell, nemhogy a csinosaknak.
2019. aug. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!