Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet vonzó egy ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vonzó egy ilyen nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akit nagyon szeretek, de nem tudom szépíteni: nagyon kövér, 100 kilót súrolja. Ráadásul aránytalan, nem fenékre, hanem hasra hízik, és egy kismamára hasonlít.

Ez a barátnőm most összejött egy pofátlanul sikeres, helyes, sportos férfival, én pedig csak nézek. Most meg fogom kapni, hogy savanyú a szőlő, és egy kicsit igaz is. Nagyon szép arca van, de az nem ellensúlyozza azt, hogy fehérnemű nem is látszik rajta, mert rálóg a hasa..

Szóval mi vonzó egy ilyen nőben egy olyan férfi számára, aki kb bárkit megkaphat?

2022. nov. 2. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát ezt te sosem fogod érteni. Te nem látod őt szépnek, a srác meg valószínűleg igen. Ennyi.
2022. nov. 2. 22:30
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

Hát ezt te sosem fogod érteni."

Hát az ilyen balekot én sem ! 30f

2022. nov. 2. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Bárkit megkaphat --> ezt a lányt akarja. Pont.

Amúgy az "ízlések és pofonok" kifejezés mond neked valamit?

2022. nov. 2. 22:34
 4/18 anonim ***** válasza:
12%
Próbálkozz be a pasinál ha kell neked, és megtudod hogy jobb csaj vagy e a barátnődnél.
2022. nov. 2. 22:42
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
A fétis szó mond nekem valamit és akkor meg is van a válasz !30f
2022. nov. 2. 22:43
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát szép barátnő vagy amúgy 🤣
2022. nov. 2. 23:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyforma az ízlésünk, gondolkodásunk. Nem mindenki követi, hogy aktuálisan társadalmilag mi a szép és esztétikus. Vannak emberek, akik saját ízléssel, személyiséggel rendelkeznek. Egyedi gondolkodással, nem mennek a sok birka után. Sőt, olyanok is vannak, akik elfogadják a másik teljesen eltérő gondolkodását és mellé köszönik szépen, jól elvannak. És vannak olyanok, akik másokat lesajnálnak meg hülyenek néznek, mert nem úgy látják a világot, mint ők.

Na melyik típusban ismertélagadra?

2022. nov. 2. 23:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
*ismertél magadra?
2022. nov. 2. 23:49
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
vagy lehet, hogy olyan nagyon a pasinak sem jön be, csak különféle érdekeket helyezett előtérbe.
2022. nov. 3. 01:21
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Volt olyan barátnőm, akit sosem tartottam igazán szépnek és csinosnak sem. A melleit leszámítva gyakorlatilag semmi vonzó nem volt számomra a külsejében. De eszméletlenül jó fej volt.

És volt csodaszép, tökéletes testű barátnőm is, de csak én tudtam, hogy nincs minden rendben a fejében. Szerintem senki nem gondolta, hogy én akaram megszabadulni tőle.

2022. nov. 3. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!