Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem nem normálisnak hogy minden ember egy kattintásra van egymástól?
Tulajdonképpen bárki felveheti a kapcsolatot bárkivel, de akkora az éter, hogy egy élet nem elég hogy megtalálja mindenki ebben a embertömegben az igazán hozzávalót. Eddig csak egy világ volt, a való világ szűk környezetben, de most van hozzá egy ugyanakkora virtuális is, tele tökéletesnek látszó jelölttel akik közül rengeteg embert meg is ismernék, de már szorongás fog el az egésztől, a folyamatosan felugró ajánlott profiloktól is és inkább hagyom az ismerkedést is emiatt. A kettő együtt már sok impulzus.
Ki van még így ezzel? Ti tudjátok ezt kezelni?
Én forditva nézem eddig.
Van aki a szonszedban lakik vagy nem messze tolem es tetszik vagy beszeltunk es nem alakul semmi, es neha ugy tunik aki mellettem van az is elérhetetlen, mintha a világ másik végében élne.
Lehet tobbet beszelek neten egy 100 km-re levo emberrel mert esetleg a pár méterrel messzbb levot aki lehet a nagy ő lenne mégcsak nem is ismerem.
Mintha nem térbeli távolságok lennének a valodi távolságok.
"de most van hozzá egy ugyanakkora virtuális "
Azt is valós emberek alkotják.
AMúgy ha zavar, beállítod a távolságot, várost, stb.
Egy kattintásra van minden ember egymástól?
Mesélj még.
Már sehol nem lehet ismerkedni szinte, csak interneten, ott is elég körülményes.
Mert ugye virtuálisan ha csak annyit mond az illető hogy barna szem, 185cm/88kg, barna haj, akkor minden nő az álmai hercegét képzeli bele. Ha 165/52, hosszú barna haj, barna szem, akkor az meg insta modell szuper szexi, bevállalós nimfomán nő. Mert ugye a neten, látatlanban ad egy, mindenki azt mond amit akar, ad kettő, mindenki azt képzel el amit akar. Ja hogy fotó? Egy előnyös kép? Egy kis filter? Jó beállítás?
Aztán aki jól néz ki az szerinted nem élvezi hogy minden percben 10 másik emberrel ismerkedhet? Szerinted ezt nem használja ki? Mi nála az, hogy most elég? Bármi probléma esetén, a legkisebb probléma esetén 1 percen belül már mással levelezik. Sőt, honnan tudod hogy nem levelezik melletted is mással? Aztán ebből a pozícióból kényelmesen, bármikor odamondhatja hogy figyelj! Én szexelni akarok, mert ha nem jó a szex, akkor felejtős! Mit csinálsz? Odadobod magad neki, mert hát nagy a dilemma: ha nem szexelek vele elhagy. Ha szexelek vele, akkor mi a garancia arra, hogy csak velem csinálja? Semmi! Csak ma már a szex olyan mintha valaki inna egy pohár vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!