Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem nem normálisnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem nem normálisnak hogy minden ember egy kattintásra van egymástól?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen bárki felveheti a kapcsolatot bárkivel, de akkora az éter, hogy egy élet nem elég hogy megtalálja mindenki ebben a embertömegben az igazán hozzávalót. Eddig csak egy világ volt, a való világ szűk környezetben, de most van hozzá egy ugyanakkora virtuális is, tele tökéletesnek látszó jelölttel akik közül rengeteg embert meg is ismernék, de már szorongás fog el az egésztől, a folyamatosan felugró ajánlott profiloktól is és inkább hagyom az ismerkedést is emiatt. A kettő együtt már sok impulzus.

Ki van még így ezzel? Ti tudjátok ezt kezelni?

2022. nov. 2. 00:14
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#7 Ezt szintén ez az egész zavar okozza, aki nem tudja ezt az egészet feldolgozni az egyedül sínylődik, ez van
2022. nov. 2. 00:48
 12/31 anonim ***** válasza:
50%

7. Az a baj a nettel, hogy egy jó nő sosem fog leállni az ismerkedéssel. Konkrétan korlátlan a lehetősége. Pont ez a baj! Régen ott lakott egy városban, ott volt a kínálat, megismerkedett egy pasival face2face, tallán még a kapcsolatait, szüleit is ismerte. Feleségül vette, gyerekek születtek, éltek boldogan. Ez lenne az élet rendje, nem az hogy jujjjj, ma rám írt 82 pasi, melyiket válasszam? Jujjjj, ma elmegyek Márkkal randire, de jegelem, mert holnap Csongorral lesz találkám, de őt is parkoltatom, mert a cégvezető fia is elhívott Visegrádra, tudod neki van Bentley kabriója. Háááát, nem is tudom melyiket válasszam. Na meg egy spanyol macsó is csapja a szelet, huhhhh, ő meg fizeti majd a 3 hetes ibizai nyaralásunkat. Olyan szupcsi az élet! :)

Ha nem is ennyire keményen megy a téma, de egy nőt folyamatosan ostromolnak korhatár, megyehatár és országhatárok nélkül. Egy pasi bármikor csajozhat még otthon a WC-n ülve is. Tehát kijelenthető hogy a nyugati világ tökön szúrta magát, de gyanítom ez is volt a cél. Ne alapíts családot, ne vállalj gyereket, csak élvezd azt amit lehet. Ezzel nem is lenne gond addig, amíg komplett generációk futnak zátonyra. Aki fiatal még az úgy sem érti miről beszélek.

2022. nov. 2. 00:50
 13/31 A kérdező kommentje:
Bevallom egy időben én is válogattam, de herótom lett az egésztől hogy mindenki felületes, így egyedül maradtam, és néha jönnek idők mikor újra ismerkednék de olyan mintha egy egész férfitársadalom rám szabadulna, és ettől csak újra zárkózottabb leszek. Szóval nehéz.
2022. nov. 2. 00:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

A környezetedben nincs senki, aki egyáltalán érdekelne, mint lehetséges jelölt?

2022. nov. 2. 01:00
 15/31 anonim ***** válasza:
Ezért kell kizárni egy idő után. Ehhez kell egy nagyfokú tudatosság. Engem is frusztrál egyébként, de az jobban, hogy esetleg rosszul választok, és nem öregedünk meg együtt, mert éppen neten keresi a következőt.
2022. nov. 2. 01:02
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

10. Nem, ez egy értelmes beszélgetés a témáról. Melyik része incel? Van és volt is kapcsolatom. A jelenségről beszélünk, amit bárki észrevehet, ha nem szopja be ezt a "tiéd a világ" szirupos, csupa cukor italt. Itt a gyk, mennyi ember menekül ide naponta? Miért nem a környezetében élőkkel beszéli meg? Itt mi megy? 90%-ban csak a beszólogatás, lehúzás, lenézés. N E T!

Vagy éppen itt a gyk-n szed fel valaki egy szeretőt, akivel az életben sosem futna össze. Szuper! Vagy felnéz a rosszlányokra. Még jobb!

Nem tudom hány éves vagy, de én használtam a társkeresőket a 2000-es évek közepétől, és gyalázat az a tendencia ami a mai napig elvezetett.

2022. nov. 2. 01:08
 17/31 A kérdező kommentje:
Létezik olyan aki kizárja a gondolatot hogy mindig van egy jobb akit megkaphat? Ez már el van ültetve mindenki fejében..
2022. nov. 2. 01:09
 18/31 A kérdező kommentje:

#14 nincs, vagy foglalt

Ez nem inceltéma, hanem teljesen hétköznapi probléma a világban

2022. nov. 2. 01:11
 19/31 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy nem lehet az is faktor, hogy görcsösen akarsz már végre párkapcsolatot találni és ez a perfekcionizmus az, ami a jobbnál jobb hamis illúzióját láttatja veled?

Hány éves vagy hogy így vélekedsz egyébként, azt elárulod?

#14 voltam

2022. nov. 2. 01:20
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

"Létezik olyan aki kizárja a gondolatot hogy mindig van egy jobb akit megkaphat? Ez már el van ültetve mindenki fejében.."

Létezik, mert abszolút nem igaz. Vagy a "szűrőid" (a fejedben) rosszul vannak beállítva.

2022. nov. 2. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!