Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exel baratok maradni?

Figyelt kérdés
En szakitottam, mert ugy nem ereztem mar jol magam vele. Kevesebb ideje volt ram, es valahogy mar nem fektetett annyi energiat az egeszbe mint regen, emiatt mindig szomoru voltam. Sok idot es energiat vett el, kisse feleslegesen.... Szeretnek vele kesobb baratok lenni... Mindig azt mondja hogy ugyse fog sikerulni, es ugyis tortenni fognak dolgok, es megjobban serulok... En nagyon remelem, hogy tudjuk egymast annyira tisztelni, hogy nem igy lesz... Szerintetek? 23L
2022. okt. 31. 06:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, minek. Ennyire nincsenek barátaid? Attol, hogy meg értékes ember, meg kell tisztelni akkor azzal, hogy ha nem akarja, akkor elengeded.
2022. nov. 2. 17:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam... O is nagyon szeretne ha a baratsag fennmaradna koztunk
2022. nov. 2. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor kidobod a szemétbe a maradékot, erre gondolsz egyet, hogy de mégis meg akarod enni, aztán elkezded kiturkálni a szemétből??? Ugye, hogy nem? Vagy amikor elmész wc-re és elvégzed a nagy dolgod, akkor lehúzod vagy lesed még?? Na ez lehet durva volt, de bele lehet gondolni. Vannak dolgok, amiket le kell zárni, no contact, nincs barátkozás, mert az csak egy bullshit exel barátkozni...

" Szeretnek vele kesobb baratok lenni... Mindig azt mondja hogy ugyse fog sikerulni, es ugyis tortenni fognak dolgok, es megjobban serulok... "

Ha így nyilatkozik, te minek ragaszkodsz hozzá? Vége lett a kapcsolatnak. Akkor szerintem nem kell vissza menni, adni a szarnak egy pofont.

2022. nov. 2. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 most látom, hogy rosszul írtad először, hogy "mindig azt mondja" helyette azt akartad írni "mindenki azt mondja"

Akkor meg azt mondom, hogy jól látják, hallgass rájuk, biztos már ők is tapasztalták, hogy nem sül ki ilyenből semmi jó.

2022. nov. 2. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Van erre egy nagyon szép mondás, így szól:" Kisfiam / kislányom a kutyád elpusztult, de megtarthatod..:"

Szám szerint volt néhány párkapcsolatom, mindegyik addig tartott ameddig tartott. Van néhány exem akivel "jóba" vagyok, beszélünk, érdeklődünk, keressük a másikat. Mindnek van párja, sőt van amelyik már férjhez is ment, közös gyerek is van stb. Ezekhez mind mind idő kellett, nem 2 hónap nem 2 év sokkal több.... Szóval lehet ilyet, de idő kell hozzá és ezt szakítás után kijelenteni is vétek, főleg aha másik többet akar majd ebből kihozni...

Az pedig, hogy az új kapcsolatodban majd ezt hogyan tolerálja és neked ez mennyire fontos... el tudod dönteni...

2022. nov. 3. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Na még mit nem. :)
2022. nov. 3. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!