Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tudtatok barátok maradni az exeteikkel?
Nem azért váltunk el, mert haragudtunk egymásra vagy bántottuk egymást, hanem mert a céljaink végül eltért egymástól. Előtte jó barátok voltunk, így visszaminősült olyasmivé...inkább haver.
32/f
Egyetértek egyik előttem lévő válaszolóval. Nekünk is kellett az idő feldolgozni. Szerettük egymást de sok dolog miatt végül úgy kellett döntenünk, hogy külön folytatjuk. Mivel ő mondta ki a végszót bennem nagy tüske maradt amit egy évig tartott kiszedni. Utána valahogy ismét összefonódtak útjaink. Ma is tisztelem azért amilyen ember de már nem vagyok belé szerelmes. Mindkettőnknek párkapcsolata van és támaszkodhatunk egymásra.
Talán az én esetem kissé más mert mi sosem jutottunk odaáig, hogy testiség legyen köztünk. Ezért valószínűleg könnyebb volt átfordítani barátságba.
Senkitől nem haraggal vàltam el.
Ha talàlkozunk, megkérdezzük egymàstól ki hogy van, és megyünk tovàbb.
A gyerekem apjával meg evidens, hogy beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!