Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után volt olyan exed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után volt olyan exed akivel barátok tudtatok maradni?

Figyelt kérdés

Hogyan sikerült ez?

Mi két évet voltunk együtt, előtte 6 évig barátok voltunk. Békésen váltunk el, nem haraggal, szimplán nem működött a kapcsolat. Nem voltunk egymáshoz valóak, más céljaink vannak, máshogy működünk kapcsolatban és mindemellett nagyon fiatalok is vagyunk.

Ő nagyon szeretne barátként maradni , én is örülnék neki , hisz anno is jó barátok voltunk. Viszont mivel a szakítás még friss (2hónapos), ő szakított velem amúgy, ezért én képtelen lennék barátként viszonyulni hozzá. Bennem még vannak érzések, még fáj is kicsit, attól tartok feltépné a sebeket.

Közös baráti társaságunk van, közös törzshelyünk ahol minden hétvégén szoktunk lenni, szakítás óta nem találkoztunk mert kvázi felváltva járunk le (közös chatben benne vagyunk, onnan látjuk mikor melyikőnk megy le, amúgy nem beszélünk), barátaink mindkettőnknet ugyanúgy szeretnek.

Szerintetek idővel menni fog a barát téma? Tényleg nem utálom, nem haragszom rá, fáj még a dolog hisz szerettem őt nagyon, de ez majd elfog múlni, hogy barátok lehessünk valamikor újra?

én 21L ő 22F

2020. jan. 26. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Negybol harommal igen, kb. fel-egy ev kellett hozza.

Ki kell varni, ha mindketten akarjatok, mast nem kell hozza tenni.

29N

2020. jan. 26. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem akartam. Nincsenek közös barátaink, így nem volt értelme, hogy szivassam magam az emlékeztetéssel, és az egoját polírozzam.
2020. jan. 26. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen,ezekböl fakad általában a barátság extrákkal..:-)
2020. jan. 26. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Barátkozás céljából vannak a barátok. Az ex meg maradjon ex.
2020. jan. 31. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
#2-t folytatva, azért az egyik exel decemberben nyomtunk barátság extrákkalt. De sajnos még most is elmebeteg a nő, szóval megint gyanusítgat, hogy bekavarok neki, meg ócsárol, úgyhogy elengedtem, nem kell a negatívitása.
2020. jan. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!