Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok/mikor tudtátok, hogy a szakítás a legjobb döntés bármennyire is fáj?
Mi volt az az ok ami miatt kiléptetek egy hosszú tavú kapcsolatból?
Mennyi idő után tudtátok ezt meglépni, mennyi idősek voltatok, házasok voltatok e, és van e közös gyerek/gyerekek?
Házasok voltunk, gyerek is van. Megcsalt a feleségem ez volt az oka amiért úgy gondoltam hogy jobb lesz elválni. Majdnem 1 évig még együtt maradtunk az eset után, úgymond a gyerekek miatt. Közben rájöttem hogy nem akarom így leélni az életem, hogy boldogtalan vagyok. Illetve rájöttem hogy az sem jó ha a gyerekek azt a példát látják hogy az a normális ha a két szülő nem szereti egymást. (mert megjátszani nem lehet...)
Igaz nem alakult még azóta semmi, senkivel, de akkor is jó döntés volt a válás. Számomra teljességgel elfogadhatatlan a megcsalás egy kapcsolatban, mindkét oldalról. Lehet túlgondolom, lehet tündérmesébe illőnek képzelem, lehet sosem fog már eljönni a szerelem, de ma is kilépnék ugyanúgy mint akkor.
Első kapcsolat végén: azt éreztem, hogy ennél egyedül is sokkal jobb. Se gyerek, se más nem volt.
Második: házasság, két gyerek. Megcsalt, lebukott. Tudtam, hogy sose fogok megbocsájtani, felesleges erőltetni. Beadtam a válást.
Első kapcsolat: megcsalt. Nem volt merre tovább.
Máaodik: itt nagyon szerelmes voltam, így amikor megcsalt az exével, majd rimánkodott, hogy fogadjam vissza, akkor megtetgem. Hiba volt nyilván. 3 évem pazaroltam rá. De nehéz volt elengedni, mert nagyon ragaszkodtam hozzá. De végre sikerült, amikor tudatosítottam, hogy itt állunk 30/34 évesen és összeköltözés sehol se lesz, amíg nem vesz lakást sajátot - amit, mint később kiderült, 8 éve vesz - és szerinte az normális, hogy találkozzunk heti 2x. Végre betelt a pohár. Csak ígérget, lusta, hazudozik. Munkahelyére is folyamatosan panaszkodott, amióta ismerem, de váltani túl kényelmes, meg mert ott van 10 percre, meg a home office. Ergo otthon játszhat a gépen.
Végre tudatosítottam, hogy egy normális, szorgalmas, becsületes embert akarok, aki megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!