Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exel baratok maradni?

Figyelt kérdés
En szakitottam, mert ugy nem ereztem mar jol magam vele. Kevesebb ideje volt ram, es valahogy mar nem fektetett annyi energiat az egeszbe mint regen, emiatt mindig szomoru voltam. Sok idot es energiat vett el, kisse feleslegesen.... Szeretnek vele kesobb baratok lenni... Mindig azt mondja hogy ugyse fog sikerulni, es ugyis tortenni fognak dolgok, es megjobban serulok... En nagyon remelem, hogy tudjuk egymast annyira tisztelni, hogy nem igy lesz... Szerintetek? 23L
2022. okt. 31. 06:49
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*mindneki azt mondja
2022. okt. 31. 06:50
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Feleslegesnek tartom. Az első kapcsolatom után én is győzködtem magam, de az igazság az, hogy talizni úgy sem fogtok, úgy meg elég nehéz egy barátságot fenntartani, hogy nincs személyes kontakt. Gondolj bele, lesz egy új párod és majd elmondod neki, hogy az exeddel mész találkozni…kepzelheted, hogy fog neki esni. Nem sokan toleraljak ezt, teljesen jogosan.

24N

2022. okt. 31. 07:01
 3/16 anonim ***** válasza:
11%

Exem nagyon csúnyán szakított velem, hatalmas balhé keveredett belőle, a szülők is bele lettek vonva, és hónapokig kórházban voltam emiatt, terápia kellett, hogy valamennyire kilábaljak belőle. Aztán egy évig próbáltam visszaszerezni, de ő nem akarta. Aztán volt olyan is, amikor ő akartam engem vissza, de addigra tisztult annyira a fejem, hogy én nem akartam. Végül beszélő viszonyban maradtunk, vagyis írogatunk egymásnak inkább semlegesebb témákról. Egyikünk sem akarja vissza a másikat, de nekem is ő van csak a jeleblegi kapcsolatomon kívül, és neki is én vagyok az egyetlen, akivel tud kommunikálni.

Egyébként pont tegnapelőtt találkoztunk. 2 éve nem láttuk egymást, de jelenlegi párom miattam sajnos nagyon kiakadtam, vele mostanában nem oké minden. El is ment otthonról, exem meg elhívott dumálni. K*rva jól esett az ölelése meg a beszélgetés. Több persze nem volt, később páromnak is beszámoltam róla, nem zavarta, egyébként is tudja, hogy jóban vagyunk, meg ismeri.

2022. okt. 31. 07:35
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem csak egy kèrdèsem van: minek? Nincs elég barátod? A következő barátodnak/partnerjelöltednek pláne nem fog tetszeni. Ne erőltesd a barátkozást
2022. okt. 31. 08:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy emberileg ugyanugy kedvelem, valamint a kozeljovoben valoszinuleg egyikunknek sem lesz kapcsolata
2022. okt. 31. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel csak őt kínzod mert feltételezem ő még szeret, plusz egyikőtök se fogja lezárni ezt az egészet..
2022. okt. 31. 08:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem szeret, lett volna lehetosege ott megmenteni, de nem akarta. Mmint persze kedvel engem, mint en ot,de ennyi. O is belatta hogy neki ez a kapcsolat most tul sok, es inkabb koncentral mas dolgokra es "eli az eletet". Akkor fajt, de idovel latom hogy igy a legjobb mindnekinek. Ez szeptemberben tortent, es megegyeztunk az en kedvemert hogy decemberig nem keressuk egymast semmilyen formaban. Nem is fogjuk, de en mar atlatom, hogy egy baratsagra vele kesz leszek teljesen.
2022. okt. 31. 09:03
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Hajrá, maximum ha lesz pasid és féltékeny lesz rá el kell döntened ki a fontosabb, az ex vagy ő.
2022. okt. 31. 09:36
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
De ha a kapcsolatban se tudtatok eleget adni egymásnak miből feltételezed hogy majd barátként fog annyi effortot belerakni érted? Gondolkozz kérlek, a párjaként se érdekelted, barátként meg pláne nem fogod érdekelni…főleg ha majd talál mást
2022. okt. 31. 10:21
 10/16 A kérdező kommentje:
En se legjobb baratsagra gondolok. Csak annyi h beszelunk, tudunk egymasrol es neha osszefutunk.
2022. okt. 31. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!