Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nem vagyok hajlandó senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem vagyok hajlandó senkit sem szórakoztatni" mentalitás miatt lehetséges az, hogy nem tudok összejönni lányokkal?

Figyelt kérdés

Sokak férfi számára ismerős lehet az, amikor próbálsz az ellenkező nemmel kommunikálni és csupán egy szavas válaszokat kapsz. Tehát egy változatos, összetett párbeszédet szeretnél folytatni, de valójában egyoldalú az egész.

Valahogy nálam elég hamar totál érdektelenségbe torkolnak az ilyen jellegű "társalgások" és kukázom az egészet.

2022. okt. 30. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De miért kell neked, hogy olvassák a kis tragédiádat? Miért akarod mások életét is beárnyékolni? Segítségért nem itt kell visítozni.

Lightos. Majd ha annyira magadba fordulsz, hogy annyi időre sem élénkülsz fel, hogy idehányd a kis álnyomorod, akkor beszélhetünk depresszióról.

2022. okt. 30. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:

11.

Semmi közöd hozzá igazából, úgyhogy egyszerűen csak ugrod át. Probléma megoldva. Most is elég lett volna ennyi.

2022. okt. 30. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Passzívagresszív vagy, mint azok, akik a boltokban többször kiírják, hogy ne nyúlj semmihez.

Rosszul állsz az ismerkedéshez, ezért nem kellesz másnak.

2022. okt. 31. 05:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Neeem, én nem vagyok megjátszott depis, engem érdekel, miért vagy öntelt és beképzelt.
2022. okt. 31. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
"Megjátszott" - na igen, ezt a legegyszerűbb ráböffenteni mások problémáira, hogy "az úgyis csak megjátszott!". Elképzelem, milyen lehet amikor ellátogatsz a kórházba és a gépek által életben tartott emberre is rákiabálsz, hogy "Ne szimuláljon, úgyse veszem be!" esetleg "Bezzeg én azt is kihordtam lábon, amikor leszakadt a fél törzsem!"
2022. okt. 31. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát ha a leszakadt lábú embert ugrálni látnám, biztos értetlenkednék egy sort.

Megnyugtatlak, nem vagy depressziós. Egy magányos kellemetlen hangulatember vagy, aki folyamat unatkozik, vágyik a figyelemre, de semmit nem tesz érdemben érte. Gyorsan reagálsz, összeszedettek a gondolataid. Simán csak egy szomorú seggfej vagy.

2022. okt. 31. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Naná persze, a személyes véleményed rögtön ténnyé "lészen". És miért ne lehetnének összeszedett gondolatai annak, aki depressziós? Nem mindenki egyforma. A "szomorú seggfej" pedig nem orvosi diagnózis, hanem simán csak a saját ítéleted, amit persze megértek, nem te vagy az első aki az olcsó sértegetések kártyáját húzza elő.

2022. okt. 31. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!