Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 éves koromig nem volt barátnőm, szűz vagyok és még csak csókig sem jutottam el soha, akkor már szinte biztos hogy ez örökre így is marad?
#4.
Nem tudom, hogy tudok e még tenni mást, mint amit eddig próbáltam…
Jártam pszichológushoz évekig, én próbálkoztam szocializálódni, de barátaim sincsenek nagyon, általában a közösségekben a hierarchia legalján vagyok… Középvezető vagyok, de az alattam dolgozók is gyakran viccet csinálnak belőlem és nem tudom megfelelően lereagálni.
Egyetem alatt sokat próbálkoztam lányoknál, aztán amikor főállásban dolgoztam már élőben kevesebbet és társkeresőkön voltam fenn…
Mivel most már a munkatársaim között alig van nő, azok is alattam dolgoznak és 20 év körüliek, ezért élőben már nem próbálkozom…
Mostanában Tinderezek, de nincs sikerem. Vannak meccseim, de a beszélgetés résznél szúrok el valamit, ami miatt nem lesz találkozó…
Próbálkoztam azzal is hogy olyan hobbit találok, ami sok nőt érdekel és akkor annak űzése közben ismerkedem, de nem sikerült már megalakult társaságokba beilleszkednem.
#5.
450.000 nettó, túlóra nélkül, de pl. saját ingatlanon az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!