Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan szedjek fel férfit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedjek fel férfit ha munkahelyen nincs utcán meg hiába ismerkedem, társaságom meg nincs eljárni sehova?

Figyelt kérdés

Tarskeresőkön meg nem sikerult?

Itt meg arctalan nem fogok.

2022. okt. 30. 06:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező #12-es válasza:

"És csak ez miatt vergődöm inkább a volt barátommal néha összejárok mert nincs egy férfi sehol."

Miért kellene egy normális férfinak egy olyan nő aki még mindig az exével k*félteti magát, mert annyira kapcsolatfüggő hogy nem tud egyedül létezni, és "tisztán" egy új kapcsolatot kezdeni valakivel.

Amíg te az exeddel járkálsz össze, addig egy normális gondolkodású férfinak sem fogsz kellene.

Gondolom fél lábbal ott, fél lábbal majd az új kapcsolatban leszel, így gondoltad? Majd akkor dobod végleg az exet, ha bejött az új pasi?

Mert az írásod alapján most ezt csinálod.

Néha komolyan sajnálom a férfiakat is valahol, hogy elkezdenének ők is egy párkapcsolatot, miközben nem is sejtik, hogy a nő aki randizik velük, még összejárogat az exével. Hát igen, nem mindenkinek egyforma az értékrendje.

2022. okt. 30. 09:05
 32/51 anonim ***** válasza:
8%
Hogyha külsőleg ilyen magasra teszed a lécet, soha nem fogsz találni olyan férfit, aki belsőleg is rendben van. Mindenkin találsz valamit ami nem tökéletes.
2022. okt. 30. 09:08
 33/51 anonim ***** válasza:
78%

Profi válasz

Komoly kapcsolathoz az kell, hogy 100%osan add magad, márpedig ha még az exed benne van az érzelmi világodban, akkor nem fogod tudni teljesen adni magad. Ezért kell a szakítás után egyedül lenni és feldolgozni a történteket, és csak utána belemenni új kapcsolatba

2022. okt. 30. 10:06
 34/51 anonim ***** válasza:
63%
Nehéz eset vagy...
2022. okt. 30. 10:55
 35/51 anonim ***** válasza:
Nem nehez eset hanem unatkozo troll
2022. okt. 30. 11:20
 36/51 A kérdező kommentje:

Nekem nincs senkim.

Kínból állok már szoba szinte mindenkivel. Nem jókedvemből.

Nem akarok egyedul rohadni mikor millio mindent lehetne csinálni.

Ha nincs más, marad a volt addig. Jobbat nem tudok. Ültem en már parkban is. egyedül. Voltam neten is. Hobbymhoz is találtam tarsakat de mint pasik nem jönnek be.

2022. okt. 30. 11:40
 37/51 anonim ***** válasza:
50%

"Hogyha külsőleg ilyen magasra teszed a lécet, soha nem fogsz találni olyan férfit, aki belsőleg is rendben van."

Felejtsétek már el ezt a büdös gyökér kamut!

Akármennyire is szeretnétek, nincs így.

2022. okt. 30. 11:59
 38/51 anonim ***** válasza:
15%
Te mindenkiben a hibàt làtod ez azért nem jó,ez amazért hagyjuk màr ezt,te csak kifogàst keresel nem tàrsat, akkor jó egyedüllétet...
2022. okt. 30. 12:00
 39/51 anonim ***** válasza:
54%

38 hiába van lepontozva, igaza van!

N

2022. okt. 30. 12:12
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam vegig, de egy dolgot jegyez meg aki normalis annak mar reg van baratja vagy baratnoje. Ertheted magadra is. Minden szingli gyerekes es komolytalan
2022. okt. 30. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!