Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan szedjek fel férfit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedjek fel férfit ha munkahelyen nincs utcán meg hiába ismerkedem, társaságom meg nincs eljárni sehova?

Figyelt kérdés

Tarskeresőkön meg nem sikerult?

Itt meg arctalan nem fogok.

2022. okt. 30. 06:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%

"De akik meg társkeresőznek eselyes az is hogy kapcsolatban is tarskeresőznek."

XDDD Ha ismernél engem... Azért regisztráltam az egyik társkeresőre (nem Tinder meg ilyenek), mert ott viszonylag értelmesen elő tudom adni magam. Megtaláltam a társam, és köszönöm szépen, nem kell többé a kínos, feszengős, frusztrált párkeresési élet köszönöm :D

Valaki biztos élvezi, de nekem meg sok ember számára nem olyan vonzó, mint egy értelmes kapcsolatban lenni.

2022. okt. 30. 07:36
 12/51 A kérdező kommentje:

Semmi extra.

Egy hű normális srác akivel lehetne tervezni, aki szerelmes tud lenni belém, akivel van kémia is, aki akkor se csal meg ha veszekszünk, ilyen alapok csak.

De a fele nős, vagy foglalt, vagy kint dolgozik kamionos, vagy vagyonőr betanitott munkas szint mamahotellel, vagy 100 kg, vagy 50 éves, vagy csak 20, vagy nem lehet vele se bulizni se semmi, se tervezni mert smucig, es engem huz csak le, vagy fogatlanok, a lista végtelen.

Ha meg van végre normalis annak meg lehet pont nem kellek.

Es ha van végre normalis akinek kellek is, az sem garancia semmire hosszutávon.

Elegem van a netes keresesbol mikor idegenként félvállrol vesznek. Azt sem tudják ki vagyok.

És csak ez miatt vergődöm inkább a volt barátommal néha összejárok mert nincs egy férfi sehol. Illetve én nem találok. De az igaz sokat ülök otthon egyedul. Most is

2022. okt. 30. 07:42
 13/51 anonim ***** válasza:
0%
Ah, kínos élet...
2022. okt. 30. 07:45
 14/51 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem kínos, hanem szimplán egy kín.
2022. okt. 30. 07:47
 15/51 anonim ***** válasza:
23%
Hány éves vagy? Milyen körülmények közt élsz? Mennyire adsz magadra? Mennyire széleskörű az érdeklődésed(hobbi, művészetek, tudományok, sport, bármi)? Milyen a kommunikációd? Nyitott vagy kicsit másféle emberekre is, mint amit esetleg a fejedben idealizálsz?
2022. okt. 30. 07:48
 16/51 anonim ***** válasza:
0%
Türelmetlen vagy, azért szenvedsz. Aki ennyire tudja mi kéne neki, annak bizony türelmesnek kell lennie.
2022. okt. 30. 07:52
 17/51 A kérdező kommentje:

28 éves

Adok magamra vékony modell típus vagyok(anno modellkedtem is)

A magányos dolgokat mar utálom. Amikir magamat szorakoztatom. Rengeteg hobbym már nem köt le ez miatt

De van pl nem is egy srác aki szivesen tanulna velem pl táncolni, de en nem csupán táncolni szeretnék egy sráccal, hanem többet. De ők nem tetszenek másra.

Olyan is volt pl csak leulok egy parkba, van egy kutyás srác aki gyakorta jár arrafelé, észre is vett, közeledne is, de hosszuhaju. Ami engem ugy elriaszt, hogy eddig hozzá sem sikerult szólnom.(nagyon irritálnak a feminim pasik, ezen nem sikerült még túllépnem)

Vagy pl négerek vettek eddig észre akik leszólitgatnak, akik szintén nem jönnek be.

Aki tetszik meg elmegy mellettem bamba fejjel meg a fülessel a fülében.

Vagy ha par szót is váltunk, utána megy tovább.

Adtam már esélyt pl videki falusi csúnyának is, hát nem megcsalt?:D

2022. okt. 30. 07:57
 18/51 A kérdező kommentje:

12ben irtam mi kéne ha volna

2022. okt. 30. 07:57
 19/51 anonim ***** válasza:
Szereted a macskákat?
2022. okt. 30. 08:03
 20/51 A kérdező kommentje:
Nem mert nem lehet toluk nyaralni sem de talán szexelni sem lehetne.
2022. okt. 30. 08:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!