Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliban megcsókolt a kiszemeltem, azt hittem ez megadja a kezdő lökést , és végre lehet köztünk valami, de azóta sem lép. Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem?
Évfolyam társak vagyunk ,kölcsönösen tetszünk egymásnak. Egy beszélgetés alkalmával már "elszóltam" magam hogy bejön nekem, szívesen találkoznék vele a sulin kívül is.
Amikor véletlenül osszefutunk direkt nem néz rám, elforditja a fejét, nyomkodja a telefonját....viszont amikor sikerül elkapni a tekintetét, akkor mosolyog mint egy vad alma 😀
Azért csinálja ezt mert nem érdeklem?
22 évesek vagyunk.
Nagyban függ a válasz attól, hogy ki milyen nemű a történetben.
Te melyik lennél Kérdező?
Akkor próbálj kezdeményezni kérdező. Nem baj, hogy te vagy a lány. Én is mindig kezdeményeztem és utána minden ment ahogy annak mennie kell. Lehet félénk fajta. De ha már csók volt, akkor igazán nincs mitől tartanod.
29/N
Kezdeményzetem én, elhívott egy újabb buliba. Mondta hogy értem is jön. 😁 még azt is hozzátette hogy attól hogy valaki nem kezdeményez, még tetszhet neki a másik.
Most jónak tűnik minden, de valahogy nem kerek még mindig a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!