Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulin megcsokolt a kiszemeltem?! (lent)
14 evesek vagyunk mindketten,es nekem mar 8 eve tetszik,csak nem mertem neki kezdemenyezni!Egy osztalyba jarunk,es ott is szoktunk szemezni,meg dumalni!Nekem nagyon bejon!Na tehat volt egy buli ahol uvegeztunk,ugy,hogy akire raesett azzal kellet kimenjel a budiba 5 percre es ott az tortent amit akartal!Nos vele mentem ki es o ott megcsokolt(nyelves) es olyan erzekien csinlata,szoval nem olyan vadul!De az a helyzet h masnap elkotozott szoval az volt az utolso bulija velunk!Es lehet h csk azert csinalta,mert ott volt utolso este,egy csajjal a budiba,miert ne?!Szerintetek?Es masnap mikor ment el,a suliba bejott 1 orara es mikor ment el a kapun kerdeztem h mikor jon haza(tudom h nagyon kesore(3-4 ev))es azt mondta h majd beszelunk MSN-en!
Szerintetek?Csak azert csokolt meg mert ott volt az alkalom egy csokra vagy mert erzelembol csinalta??
Koszi a valaszokat!:):)
Hát...egy 14 éves embertől ma már semmi sem furcsa... ugy értem bármi lehet neked kell ismerned őt,hogy viszonyul a csajokhoz, illetve mennyire ad az érzelmeire miről beszélgettetek ilyesmi....
De azt tippelem hogy azért csókolt meg mert sokat jelentettél neki a barátságból kifolyólag és vágyott arra, hogy legalább egy csókkal több legyen köztetek.
megcsókolt a budiba, és másnap elkötözött? Hát barátom akkor elég szar buliba mentél. :D
De legalább gumira nem lesz szükséged többet.
ha tudnám h holnap lenne az utolsó napom, mindent megtennék amit eddig nem mertem, mert ha veszítek is, legalább nem kell elviselnem a rosszat.
ő is ezt tette, megcsókolt az utolsó nap, mivel ha esetleg vissza utasítod, holnap úgyis elmegy és nem kell szembe néznie a szégyennel. igaz így nem is nyert többet egy csóknál, de legalább ezt megtette.
persze én magamból indulok ki de ha elméletem ebben az esetben helyes, akkor érzelmek miatt tette.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!