Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsókolt egy fiút, mit csináljak?
Elment bulizni egy barátnőjével, és az a gáz hogy nem emlékszik semmire, azt mondta hogy csak egy üveg pezsgőt ittak ketten, és lehet hogy beletettek valamit a piába. Mert teljesen kikelt magából, széthányta magát, kiabált össze vissza. Én nem voltam ott, elmesélte mi történt, és elmondta hogy lesmárolt egy srácot is. Neki is csak mesélték, nem emlékszik.
Mit tegyek? Rosszul esik, de tudom hogy nem tehet róla, de valamilyen szinten mégis haragszok rá.
És akik mesélték neki hogy ezt csinálta megbízható emberek?
És ha tényleg így volt legalább bocsánatot kért a barátnőd?Nekem ez lenne az első dolog hogy bocsánatot kérjek...
Persze, bocsánatot kért rengetegszer, meg sajnálja nagyon, és másnap reggel egyből felvívott és elmesélte az egészet.
Azt mondták, hogy úgy viselkedett, mintha nem is ő volna. De miután ez megtörtént, utána vigyáztak rá, ott voltak mellette
Csak ráfogja a piára.
Fordított esetben ő is biztosan ki lenne akadva. Teljesen természetes, hogy ezután már nem tudsz benne teljesen megbízni. Én komolyan elgondolkoznék erről a kapcsolatról. Persze most "csak" megcsókolt valakit. Legközelebb le is szopja az illetőt, vagy megb.szatja magát vele. Kifogás az mindig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!