Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit gondolhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondolhatnak rólunk a szüleink hogy nincs egy párkapcsolatunk barátnő, barát se nekem 31 évesen se húgomnak 26 évesen?

Figyelt kérdés
Régebben előhozta apám nekünk, aztán csak veszekedés lett belőle, én is mondtam valami fa..ságot meg hugom is, aztán összekaptunk. Azóta nem hozzák elő nekünk, de biztos valamit azért gondolhatnak, szerintem azt hogy ezek ekkora bénák, ilyen gyerekeket neveltünk, nem kell nekik senki, vagy ők nem kellenek senkinek...

2022. okt. 28. 22:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-esnek: 7-es vagyok. Csakhogy legtöbbször gyerekkorunkból adódik az, hogy hogyan működünk és miért úgy. És feloldozást ad az, ha nem minden a "mi" hibánk és megismeri az ember önmagát és rájön, hogy nem ő van kezdettől fogva elromolva, hanem nem sajátított el bizonyos képességeket. Tapasztalatból beszélek, tesvéremnek és nekem sincs párkapcsolatom és bizony a szülőktől látott, pontosabban nem látott minták miatt, mert olyan traumatikus környezetben nőttünk fel. És ez nem primitív másra mutogatás, hanem tényfeltárás. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a törökök szállták meg magyar királyságot annak idején az mások hibáztatása lenne, miközben a tényekre jövünk csak rá a fennmaradt jelekből. Csak az a fontos, hogy jó következtetéseket vonjon le ebből az ember, de tudja, hogy mi miért történt.
2022. okt. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!