Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhatnak rólunk a szüleink hogy nincs egy párkapcsolatunk barátnő, barát se nekem 31 évesen se húgomnak 26 évesen?
Figyelt kérdés
Régebben előhozta apám nekünk, aztán csak veszekedés lett belőle, én is mondtam valami fa..ságot meg hugom is, aztán összekaptunk. Azóta nem hozzák elő nekünk, de biztos valamit azért gondolhatnak, szerintem azt hogy ezek ekkora bénák, ilyen gyerekeket neveltünk, nem kell nekik senki, vagy ők nem kellenek senkinek...2022. okt. 28. 22:00
1/11 anonim válasza:
Nyilván aggódnak, hogy milyen lesz a sorsotok, még, ha nem is mondják.
A természet rendje, hogy a gyerekek családot alapítanak és jönnek az unokák.
Ez a legtöbb, egészséges szülő álma-vágya, hogy nagyszülőként éljen tovább a családban.
2/11 anonim válasza:
Azt hogy más idők járnak mint régen!
3/11 A kérdező kommentje:
1-es elhiszem hogy aggódnak, de nagyon ezen nem tudnak változtatni...eddig sem tudtak annyira értelmes tanácsokat adni... Nekik szerintem már nem lesz unokájuk, bele kell nyugodniuk.
2022. okt. 28. 22:09
4/11 anonim válasza:
Mondjátok meg nekik, hogy ti nem vágytok erre.
Valószínűleg aggódnak, hogy magányosok, boldogtalanok vagytok.
5/11 anonim válasza:
Szerintem kurvára leszarják, hogy egy balfasz vagy
7/11 anonim válasza:
Biztos nem értik. Viszont ez az ő hibájuk lehet, mert nem tanították, mutatták meg, hogy mi az intimitás és hogyan kell szeretni.
8/11 A kérdező kommentje:
7-es ott a pont. Sajnos az ő hibájuk, minden alapból el volt rontva már gyerekkorunktól kezdve, lényegében egy csonka család voltunk érzelemmentességgel. Ezeket a dolgokat nem tudom hogyan lehetne megtanulni, esetleg pszichológus segithet, de talán még az sem.
2022. okt. 29. 10:36
9/11 anonim válasza:
Leginkább az adott személy hibája mivel a környezettől is szoktunk szocializálódni, nem csak a szülőktől!
Ne hidd hogy mindenki másnál álomcsalád van és csak a szülőktől vesznek viselkedési mintát!
10/11 anonim válasza:
Bocs kérdező, de azért nem kell mindent a szülőkre kell kenni, ez elég gyenge jellem. Ha abbòl indulok ki milyen szüleim vannak, meg mit láttam otthon, zárdába is vonulhattam volna, de eltudtam a szülői mintát választani, és élni a saját életem 31 éves vagyok 2 komoly kapcsolaton tùl jelenleg a harmadikat taposom, remélem már végleg. Elsősorban magunkban kell keresni a gondokat, hogy mi miért nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!