Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek az alábbi videóról, ami le írja a tökéletes nőt a férfiak szerint?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem tökéletes megfogalmazás, minden benne van aminek lennie kell. Őszintén, hogy gondolnák másképp, ha nem így? :)

#ideál #Férfielvárások #Nőikép
2022. okt. 28. 01:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
12%
Egy nő legyen sza jha az ágyban, tündér a konyhában és úrinő a társaságban. Esetenként persze a konyhában is lehet sza jha.
2022. okt. 28. 01:16
 2/30 anonim ***** válasza:
9%
Problémád van, húzzál a f@szba és tartsál macskát! 🐈
2022. okt. 28. 01:19
 3/30 anonim ***** válasza:
4%

Nők elvárásai:

Legyen giga jóképű chad, nagymenő vállalkozó, havi 5 milliós fizetéssel.

Extrák: házas, több szeretője van

2022. okt. 28. 01:24
 4/30 A kérdező kommentje:

2. Nem kell itt ám frusztrációd miatt mindenkit kiosztani.

De jót nevettem, köszi!

2022. okt. 28. 01:31
 5/30 A kérdező kommentje:
3. Az extrák kinek elvárás? Az alap hozzászólásra már nem is írok semmit xd
2022. okt. 28. 01:33
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen tudsz nevetni, hogy egymást szopatja a két tábor.

Én már csak sírni tudok, de ki hogy látja.

2022. okt. 28. 01:35
 7/30 anonim ***** válasza:
29%
#5 Azért nem írsz semmit, mert eltaláltam!
2022. okt. 28. 01:35
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
Az extrák a csomaggal együtt jön!
2022. okt. 28. 01:40
 9/30 anonim ***** válasza:
18%

Annyi a különbség, hogy ezek szándékosan kisarkított ellentmondások, amiket két különböző férfitípus vár el.

Az egyik a konzervatív, autoriter férfi, aki cserébe családfő és el is tart, nyilván aki a pénzt adja, annak vannak elvárásai. Akárcsak anyádnak, apádnak, később a főnöködnek, ha vállalkozó vagy az ügyfeleidnek. Te döntesz, hogy megéri-e neked az ár. Nyilván egy milliárdos többet vár mint egy sima milliomos, egy sima jól kereső szakmunkás vagy informatikus még kevesebbet. Te döntesz, hogy tudod-e vállalni az elvárásait, neked belefér-e, megfelel-e cserébe azért, hogy nem neked kell megdolgoznod az anyagi javakért, illetve más szóval élve az elvárt dolgokat egyfajta "szolgáltatásként" nyújtani az általa biztosított anyagi javakért. Csak ez már elrontja az illúziót meg a romantikáját a dolognak, tudjátok, mint a prostituáltnál a pénzátadás.

A másik pedig a modern, feminista, egyenlőségpárti férfi, aki még támogat is abban, hogy a karrieredben kiteljesedj, büszke a sikereidre, törődik a lelkeddel, nem akar megváltoztatni (nyilván ha holnaptól tüsire borotválod a hajad szóvá fogja tenni, de fordítva te is szóvátennél bármilyen extrémebb változást rajta), arra is büszke, ha neked sikerélményt jelent, hogy férfias dolgokban jó vagy, nem erőlteti a szexet, ha beteg vagy (nyilván ha sokat van valami nyűgöd, akkor megkérdőjelezi, hogy szereted-e még, meg ha neki lenne beteg a farka fordított esetben felajánlaná, hogy máshogyan boldoggá tesz és cserébe tőled is jól esne ilyen gesztus, különben joggal fordul meg a fejében, hogy már nem szereted).

Viszont nem fog eltartani és ez arra is vonatkozik, ha 3x annyit keres, mint te. Mert abban is egyenlőségpárti, hogy bármikor szabadon kiléphetsz a kapcsolatból, nem láncol magához sem erőszakkal, sem jogi eszközökkel. Emiatt pedig jogosan fog a saját pénzéből a saját céljaiért küzdeni, amiből természetesen te is részesülsz, amíg vele vagy, de csak amíg vele vagy. Ha pedig kevesebbet keres, akkor ugyanúgy vonatkozik rá, hogy nem igásló és úgy ismerted meg, úgy fogadtad őt el, utólag nem korrekt azért cseszegetni, mert neki nem ér meg 800 ezret egy hét Balin, hanem inkább lakáscélra gyűjt.

Remélem nem hagytam ki semmit.

Szóval el lehet dönteni, hogy melyik férfitípust választjátok, ahogy mi férfiak is eldöntjük, hogy melyikbe tartozunk.

És ki lehet nyugodtan kosarazni a csóró konzervatív férfit, mert kudarcot vallott önmegvalósításban, ahogy a túlságosan rád telepedő, kontrollmániás feminista férfit is, mert ő meg identitást tévesztett, nem birtokolhat téged.

De cserébe neked is el kéne döntened nőként, hogy melyik lány akarsz lenni. A klasszikus nő vagy a modern nő. Annak minden előnyével és HÁTRÁNYÁVAL együtt.

Annyit még hozzátennék, hogy mi férfiak is sok dologban elcsesszük azzal, hogy ezt így nyíltan nem mondjuk a szemetekbe, mert dugni akarunk és könnyebb megfogadni, mint betartani, amikor kattogunk a puncira és mindig az lesz, hogy a csillagokat is leígérjük.

De ti nők ugyanúgy nem vagytok korrektek, csak nálatok ez párkapcsolatban bukik ki, nem pedig ismerkedésnél, de ez nem erény, mert mi akarunk jobban szexelni.

Párkapcsolatot, kötődést viszont ti akartok jobban és olyankor már ti játszmáztok, hogy kezdetben a cuki oldalatokat mutatjátok, aki házitündér, szextündér meg mellette teret és szabadságot is enged a férfinek, menjen nyugodtan el a haverokkal, aztán hetek-hónapok múlva kezdődik mindig a

- Ahova jártok ott lányok is vannak? De a villamoson, amivel hazajöttök, ott biztosan vannak!!

- A kolléganőm töltött fel új képeket. Tök szép hely Bali. Mondjuk neki gazdag pasija van. Ő a pasija, ez a kigyúrt, tetovált srác. Fiatalabb tőled 2 évvel. Most mit nézel így, nem azért mondtam... (sóhaj)... Ha gazdag pasit akartam volna magamnak fogni lett volna bőven jelentkező.

- Anyám úgy érzi, nem szeretsz nálunk lenni. Meg azt is mondta, hogy nem szereted a gyerekeket. A múltkor is milyen undorral néztél a nővérem kisfiára, pedig a pelenkába kakilt, nem ment rád semmi. Jó, hogy le nem dobtad a földre, pedig csak addig adta az öledbe, amíg elszalad mosdóba. Ha nekünk lenne gyerekünk, akkor is ezt csinálnád?

- A barátnőim hiányolnak. Azt mondják nem voltam bulizni, mióta veled vagyok. Mondtam nekik, hogy te nem szeretsz ilyen helyekre járni. Nélküled meg inkább nem megyek, mert hallgathatnám, hogy féltékenykedsz. Pedig a barátnőim mondták, hogy dobjalak ki. Hehe, a Kriszti most írta, hogy összehoz az öccsével. Az öccse amúgy tök jó pasi. (sóhaj) De téged választottalak. Jaj, tudod, hogy szeretleeeek...

2022. okt. 28. 04:38
 10/30 anonim ***** válasza:
39%

Ilyet fordítva is lehetne írni. Legyen a férfi érzelmes, de ha kell macsó. Igényes, de ne piperkőc. Karrierista, de legyen ideje a nőre. Legyen F1 pilóta, de haladjon gyök kettővel. Sorolhatnám.

Ha lenne ilyen tiktok-féle szenny oldalakon fiókom, akkor legszívesebben odakommentelném, hogy "ezt azok a férfiak gondolják, akikkel te ismerkedsz". Amúgy sajnálom kicsit a csajt, mert ezek a videók hatalmas csalódásokból születnek. Kár, rendes lánynak tűnik, megérdemelne egy normális embert maga mellé.

2022. okt. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!