Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság miért tökéletes ellentéte az itteni véleményeknek?
Mert a gyk nem a valóság...
KB mintha azt nézned hogy a kockáknak más a véleménye mint egy átlag embernek.
A gyúrós szekció pár kategóriával arrébb van. Ne izgulj ott nyálaznak a nők rendesen.
Amúgy meg a jelenség nagyon egyszerű: aki oda van a kigyúrt telivérekért az ott rajzik körülöttük. Aki nem az pedig nem. És biztos hogy őket nem azonosítod be olyan jól mert ők meg szétszórtan bóklásznak a városba, intézik a napi rutin teendőiket, esetleg gyk-n elmélkednek az élet nagy kérdéseiről.
Ha van 20 lány egy teremben, abból 8 egy objektum (itt: kigyúrt pasi) köré sereglik a maradék 12 meg teljsen random helyezkedik el a térben, akkor te a tömeget fogot észrevenni és számszerűen többnek is tippelni. A többi jelenléte fel sem tűnik, de kevesebbnek is látod. (kisérletek bizonyítják)
1
Csak ezek a jelenségek elég köztudottak, léteznek. Vagyis akár ilyen egy nő, akár nem, álszentség úgy beállítani, mint ha nem létezne tömegesen. És éppen erről szól a kérdés.
3
És ezt melyik férfi nem ismeri el? :D Sosem állítottuk, hogy nem áll fel a farkunk az ilyen nőkre.
Én úgy látom, hogy itt a nők csoportos misszióval (lepontozás, lúzerezés, személyeskedés ) próbálnak egy tökéletesen pozitív nőképet festeni magukról, közben meg semmiben sem jobbak, mint a férfiak.
"Csak ezek a jelenségek elég köztudottak, léteznek. Vagyis akár ilyen egy nő, akár nem, álszentség úgy beállítani, mint ha nem létezne tömegesen. És éppen erről szól a kérdés. "
1. A kérdező általánosít.
2. Én tisztában vagyok vele, hogy van ILYEN IS, de van más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!