Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság miért tökéletes ellentéte az itteni véleményeknek?
Figyelt kérdés
A gyk-n kommentelő nők mind lehurrogják a manapság divatosnak számító, gyúrós, feszülős pólóban és nadrágban mutatkozó, ecsethajú, fullcap-es srácokat, erre a valóságban akárhol járok, a csajok többségének ilyen barátja van vagy rájuk csorgatja a nyálát, lehet akármilyen értelmes, okos, visszafogott stb.2018. márc. 30. 20:29
11/16 anonim válasza:
Te kérdező... Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat, az ilyen "ecsethajú, fullcapes" srácok meg nagyon nem felnőttek.
12/16 Skaiiripa válasza:
Mert azt veszed észre, amit észre akarsz venni, és ez fordítva is igaz. 💁
13/16 anonim válasza:
mert az ide írógató csajok tudják,hogy esélyük sem lenne egy jóképű magas gyúrós gyereknél,ezért inkább fúj nekem nem kell.
amúgy én meg a szolárummal kapcsolatban tapasztalom ezt itt.
az életben mindenki szolizik legalább heti 1x,hogy ne legyen hulla színe,teljesen alap télen.
itt az oldalon meg kb ördögtől való dolog a szoli és 20an is képesek leírni,hogy bizony a sápadt bőr sokkal vonzóbb mint egy nem sápadt és fúj szoli.
ami teljes mértékben nem így van az életben,mert a sápadtság vagy a kréta színű test nem tetszik senkinek sem.
14/16 anonim válasza:
Én pl már bőven kinőttem a tinifiúkákra nyálcsorgatós korból. Ezért szoktam írni, hogy nem vonz az ilyesmi.
15/16 anonim válasza:
Azt sem tudom mi az az ecsethaj,gondolom tizenéves gyerekeknek van olyanja.Sőt még szoláriumban sem jártam soha életemben,egyetlen ismerősöm sem jár,szeretem hogy hullafehér vagyok.
16/16 anonim válasza:
A fullcap sem tudom mi fán terem,lehet öreg vagyok már így 30 körül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!