Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság ennyire eltér az itt leírtaktól? (ideál)
10-ből 9 férfi azt vallja, hogy nekik csakis a sötét hajú, sötét szemű, törékeny alkatú, pici mellű, alacsony nők tetszenek, mégis az életben akárkivel ismerkedtem, tetszettem neki, annak ellenére, hogy a fent leírtak minden pontjának az ellentéte vagyok.
Ill ha itt beszélgettem valakivel, és kapott képet, akkor is szépnek találtak, volt, aki szívesen ismerkedett volna, ill volt innen kapcsolatom is régen.
Ennyire nem ragaszkodnak az emberek az ideáljukhoz?
Olyat pl még sose láttam leírva, hogy valakinek pl a szőke, kék szemű, vékony, nagy mellű, magas nők tetszenének... (most csak írtam a fentiekre egy ellentét)
"10-ből 9 férfi azt vallja..."
Nem így van. Amúgy nem mindegy, ki mit mond? Amíg minden társkereső nőre több férfi is jut, addig nincs miért aggódniuk a nőknek.
Az ideál fogalomkörét mindenki úgy kezeli, mint valami definíciót az elfogadhatóra.
De aki egy kicsit is tapasztalt a párkeresés terén az bőven tudja, hogy a kapcsolat legkisebb részben azon fog múlni, hogy minden külső tényező egyezik egy képzeletbeli listán.
Én a párommal úgy kezdtem el járni, hogy kb. semmit nem hozott abból, amit "elképzeltem" magamnak, sőt, még nem is tetszett. De idő közben rájöttem arra, hogy túl jó pasi ahhoz, hogy veszni hagyjam. És életem egyik legjobb döntésének bizonyult.
Szerintem csak azért tűnik 10/9-nek mert az olyan kérdésekhez nyilván olyanok válaszolnak, akiket érint. És nagyon sok kis melles kérdés van. Több, mint a nagy melles. Legalábbis ez csak egy tipp, de azt én is észre vettem, hogy sokan írják a pici cicit stb.
Én eléggé makacs vagyok, nem csak ebben, másban is. Van amiben meglehet győzni, de sok dologból ha elképzelem nem igen engedek. :) Az én ideálom a hosszú barna haj, barna szem, közepes vagy nagyobb mell, velem egy magas vagy picit alacsonyabb ( csak 168 vagyok ) magasság, napbarnított bőr, és nem a vékony testalkat de azt hogy fogalmazzam meg... tehát pl. legyen mit fogni a combján is, de nem kell túlzásokra gondolni. :) Nagy vonalakban:D Most legalább látsz ilyet is. :P
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!