Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság ennyire eltér az itt leírtaktól? (ideál)
Figyelt kérdés
10-ből 9 férfi azt vallja, hogy nekik csakis a sötét hajú, sötét szemű, törékeny alkatú, pici mellű, alacsony nők tetszenek, mégis az életben akárkivel ismerkedtem, tetszettem neki, annak ellenére, hogy a fent leírtak minden pontjának az ellentéte vagyok.
Ill ha itt beszélgettem valakivel, és kapott képet, akkor is szépnek találtak, volt, aki szívesen ismerkedett volna, ill volt innen kapcsolatom is régen.
Ennyire nem ragaszkodnak az emberek az ideáljukhoz?
Olyat pl még sose láttam leírva, hogy valakinek pl a szőke, kék szemű, vékony, nagy mellű, magas nők tetszenének... (most csak írtam a fentiekre egy ellentét)
2017. okt. 6. 18:32
11/12 anonim válasza:
Elég ostoba dolog a gyiket bármilyen viszonyítási alapnak venni.
12/12 Diavolino44 válasza:
En itt a gyiken is pont az a lanyt szoktam leirni, amit te irtal alulra, kiveve a magassag, mert az alacsonyabb lanyokat kedvelem, de amostani szoszi akivel ismerkedek ugyanakkora mint en. Szoval az ideal valtozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!