Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Potenciálisan hány ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Potenciálisan hány ember számára lennél alkalmas partnert egy kapcsolatra a saját meglátásod szerint?

Figyelt kérdés

Arra próbálok kilyukadni, hogy saját belátásod szerint mondjuk 10 szingli férfiból vagy nőből hány jönne össze veled.

Külső alapján?

Belső tulajdonságaid/személyiséged alapján?

Én egy 27 éves autószerelő srác vagyok. Nem vagyok valami tanult és nincs is nagy lexikális tudásom. Külsőre is max átlagos vagyok.

Saját meglátásom szerint külsőre 4/10 nő jönne velem össze

Belső tulajdonságaim alapján pedig 6/10.

2022. okt. 26. 22:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

#20: És még én vagyok az autista...

Egyszerűen alapnak veszed a populációt reprezentáló mintavételt ahelyett, hogy a részleteken rugóznál.

És a külső az attól KÜLSŐ, hogy (amennyiben eltekintünk a demiszexuálisoktól és hasonlóktól) pár másodperc alatt akár objektív módszerekkel (fMRI) is mérhető módon kialakul a vonzalom.

Akár fénykép, akár élőben, pl. feromon, hangsúly, egyebek alapján. Maga az ember lesz vonzó.

Örülök az ilyen kérdésnek, kérlek ne bonyolítsuk túl.

Pont attól jó, hogy a külsőt csak és kizárólag a külsőre szűkíti le.

A belsőt pedig ki lehet következtetni például innen a gyakoriról, hogy valaki szimpatikus írásban, de nem láttál még róla képet, aztán utána ghostingolsz.

2022. okt. 27. 04:20
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

Eddig egyetlen barátnőm volt, szóval a válasz egy.

A külsőm nagyon leromlott, szarul nézek, szóval maximum valami nagyon ronda, igénytelen nőnek lennék jó ilyen szempontból.

Belsőre szerintem többel ellennék, csak már eléggé nehezen tudnám elviselni a hisztizést, az állandó "lelki terrort" és folyamatosan azon agyalnék vajon megcsal-e az asszony. Főleg, hogy az előző megcsalt és mivel a rossz külsőm miatt amúgy sem gondolnám, hogy ne lenne bárki jobb választás nálam.

Szóval igazából nagyjából 0 olyan nő van, aki velem lenne.

2022. okt. 27. 06:32
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Külső alapján: 0. Belső alapján: 0
2022. okt. 27. 07:53
 24/32 anonim ***** válasza:
17%
Külső alapján 0, a belső nem érdekli a nőket.
2022. okt. 27. 07:58
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre elég vonzó vagyok, kis termetű és vekony, nagy szemeim vannak, ami miatt sokan aranyosnak találnak. Így mondanék 10/8-at erre.

A belső érdekesebb. Vannak nagyon jó tulajdonságaim, amik kiemelnek az átlag nők közül, de sajnos pánikbeteg vagyok és néhány dologban elég szélsőségesen gondolkozom, így arra mondanék 10/3-at.

2022. okt. 27. 08:12
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Külső alapján 10/1.

Belső tulajdonságokat tekintve 1000000000/0

F

2022. okt. 27. 08:33
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

A gimis osztályban volt 15 fiú. 3 vallott szerelmet és akart párkapcsolatot kezdeni velem.

Mindet visszautasítottam, de a 3-ból az egyikkel szerintem lehetett volna egy egészséges párkapcsolatom. A másik kettő számára nem lettem volna alkalmas partner, hiába hitték ezt.

Szóval 2/10 vallott szerelmet és 0.66/10 esetében lett volna normális a dolog.

Ezek csak akik konkrétan szerelmet vallottak legalább egyszer, és párkapcsolatot kezdeményeztek. Voltak mások, akiknek tetszettem.

2022. okt. 27. 09:05
 28/32 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ezt így nehezen tudom megállapítani,ha úgy nézzük nem volt túl sok próbálkozásom, minden kapcsolatom vagy viszonyom csak úgy valahogy kialakult, legtöbbször rendhagyóan, foglalt nőkkel indult minden. Így ez elég jó aránynak tűnik, viszont csak úgy natúr szinglik közt ismerkedés nem tudom hogyan alakulna. 4-5/10 saccolnám.
2022. okt. 27. 09:48
 29/32 anonim ***** válasza:
80%
10/10 mert szép vagyok mint egy új traktor, és van önbizalmam.
2022. okt. 27. 09:53
 30/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem igazán tudok erre releváns választ adni. Aki pasiknál kezdeményeztem életem során, mindenkinek bejöttem legalább külsőre, de nyilván ez egy speciális merítés, nem lehet ebből kiindulva azt mondani, hogy minden pasinak tetszenék ránézésre. Szóval legyen mondjuk 10/8 a külsőre vonatkozó átlag.

A belső megint más kérdés... Honnan tudjam? :D Amíg nem ismerem ezt a hipotetikus 10 pasit, addig nem tudom megmondani, hogy mennyire tudnának elviselni. Szerintem amúgy elég jó parti vagyok személyiségre is, nyilván nem tökéletes meg nekem is van egy rakás hibám, amivel sokan nem tudnának együtt élni, de összesen nem voltam 10 pasival együtt, hogy egyáltalán csak tippelni tudjak, kb mennyi lenne ebből, aki hosszú távon is el tudná fogadni a negatív tulajdonságaimat is. Legyünk szerények, és mondjuk azt, hogy 10/6.

2022. okt. 27. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!