Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potenciálisan hány ember számára lennél alkalmas partnert egy kapcsolatra a saját meglátásod szerint?
Arra próbálok kilyukadni, hogy saját belátásod szerint mondjuk 10 szingli férfiból vagy nőből hány jönne össze veled.
Külső alapján?
Belső tulajdonságaid/személyiséged alapján?
Én egy 27 éves autószerelő srác vagyok. Nem vagyok valami tanult és nincs is nagy lexikális tudásom. Külsőre is max átlagos vagyok.
Saját meglátásom szerint külsőre 4/10 nő jönne velem össze
Belső tulajdonságaim alapján pedig 6/10.
Külső alapján 0, nagyon ronda vagyok.
Belső alapján mondjuk 1/10, mert szerintem sok jó tulajdonságom van, de legalább annyi traumám és gátlásom is. Elég erősen torzítja az ember személyiségét, ha vállalhatatlanul néz ki :(
28N
#12, miért vagy ennyire negatív?
Nem hiszem hogy annyira csúnya lennél hogy senkinek sem tetszenél. Az önbizalmad kellene építened és az önbecsülésed helyreállítani. Próbáld kihozni magadból a legtöbbet, smink, esetleg új frizura, előnyös ruhák, biztos hogy tudnál ezen segíteni. Nőként írom.
11-es!
A bipoláris válaszoló vagyok. Tapasztalataim szerint, csak azok a kapcsolataim működtek, ahol empatikus partnereim voltak. Aki nem tudja beleérezni magát abba a ténybe, hogy nem direkt gerjesztem a feszültséget, hanem beteg vagyok, azzal nem megy. A fene sem akar egyszer kicsattani és örültségeket megtenni, másnap meg azon gondolkozni van e értelme az életének. Nálam megtörtént . Gyógyszer ide vagy oda, mindig meg lesz ez a kettősség. Hiába nem vagyok egy ronda nő. Hiába vagyok jószívű és nyitott, elfogadó. Ez a mentális zavar rácseszi a pecsétjét az egész életemre.
Hú, hát ezt leginkább az érintett férfiak tudnák megmondani, én ilyen statisztikát még nem vontam le. :D
Külsőre szerintem 10-ből olyan 6-7.
Belsőre nem tudom, sok olyan tulajdonságom van, ami jó partnerré tenne, viszont a személyiségem eléggé egyedi, úgyhogy olyat nehéz találni, akivel tényleg össze is passzolnánk. Úgyhogy ez alapján talán olyan 2-3.
"Próbáld kihozni magadból a legtöbbet, smink, esetleg új frizura, előnyös ruhák, biztos hogy tudnál ezen segíteni."
Ezek a dolgok sajnos nem jelentenek semmit, ha unattraktív vagy. Ha pedig nem csak ronda valaki, hanem tryhard is (pl. ronda nő tölteti a száját, szép ruhákat hord, szolid sminket hord, igényes műszempillát, körmöt csináltat stb.) az inkább extrán szánnivaló ahelyett, hogy vonzó lenne.
Szerintem ezt nem lehet így meghatározni. Ahhoz tudni kéne egyéb paramétereket és feltételeket is. Például:
- mekkora az ismerkedés és az ismeretség időtávja;
- milyen körből kerül ki az a 10 ember, milyen a hátterük, szociális közegük;
- mekkora a hasonlóság köztem és köztük (számos paraméter szerint nézve);
- milyen személyiségű az a 10 ember;
- mi a környezet, ahol történik a megismerkedés és az ismerkedés (baráti kör, egyetemi óra, szórakozóhely, stb.)
- külsőre mennyi tartja őket szépnek a környezetük;
- milyen erős belső kisugárzással és egyéniséggel rendelkeznek,
stb.
Annyiféle változó befolyásolhatja az ismerkedés alakulását, hogy ezt így egyszerűen nem lehet megválaszolni objektíven.
10-ből? Külső alapján, ha a Photofeeler értékelésből és a Tinderből indulok ki, vagy akár az utcából, szórakozóhelyekből, amikor jártam, akkor 1000-ből ha összejönne velem mondjuk 5.
Belső tulajdonságaim és személyiségem alapján...
Itt megint vegyük külön azokat, amilyen vagyok a külvilág felé és azt, ami hobbijaim, világnézetem és egyebek vannak, amiket vagy megmutatok, vagy nem, de a vonzalom jelei már előtte meg kellenének jelenni vagy sem. Ezek maximum már csak kioltani tudják vagy még erősebbé tenni a vonzalmat, de önmagában, kezdeti vonzalom (vagy mondhatnám úgy, hogy szikra) nélkül maximum barátzóna lesz belőle, legyek bármennyire is szimpatikus a másiknak.
Szóval belső tulajdonságaim alapján az anyagi helyzetemet leszámítva a női magazinok megtestesült férfiideálja vagyok, privátban bárkinek szívesen fel is sorolom akár, itt túl hosszú lenne.
Személyiségem alapján már van pár olyan tulajdonságom, érdeklődési köröm, ami nem feltétlenül nőmágnes, illetve magyarázatra szorulna, mert félreértelmezik sokan.
De a kérdésre válaszolva, belső dolgok alapján be tudnék jönni mondjuk 100-ból 30-nak, főleg az intellektuálisabb típusoknak. De az is lehet, hogy csak ezek a típusok, akik fénykép nélkül hosszasan csevegnek mélyebb témákról.
Illetve barátzónás lányból is volt egy jó pár az életemben, ők nyilván ha külsőre az esetük lettem volna, akkor összejöttek volna velem.
17-es vaagyok.
Mondok is egy példát a 17-es kommentemre:
Tegyük fel, ismersz 50 nőt/férfit a környezetedből (akiket jobban és kevésbé jól ismersz). Ebből a körből csak kiválasztod azt a 10-et, akivel potenciálisan kialakulhatna kapcsolat.
Vagy tegyük fel, ha jobban megismernél közülük még 20-at, akkor abból a 20-ból még 5 összejönne veled potenciálisan, ha elég idő eltelne (időtáv).
Igen ám, de lehet, hogy a másik ember csak 20 ellenkező neműt ismer, és később csak 5-öt ismerne meg, így a feltételek rohadtul nem egyenlőek, itt bukik el a kérdés értelme.
Vagy ha van a Facebookon 1000 ellenkező nemű ismerősöd, abból valaki hasra üt, és kiválaszt belőlük 150-et, hogy szerinte velük tök jól kijönne, mert X-Y szempont miatt. Vagy egyesek beleszámolnák azokat is, akiket hétvégente megismernének az éjszakai életben, stb. Tehát még maga a kiválasztás metódusa is eltérő az embereknél! Egyik csak a szigorúan vett baráti körét tekintené körnek, a másik már a haveri, ismerősi körét is, a harmadik már az Instagram követőit is beleszámolná, stb.
Remélem érted, mire akarok kilyukadni!
Legfeljebb úgy lehetne ebből a kérdésből következtetést levonni, ha mindenki ugyanolyan vagy hasonló körülményekkel rendelkezne: pl. két egyetemista, akik ismerik az egész évfolyamot, és megbecsülik, szerintük ugyanabból az évfolyamból hány ellenkező nemű látna bennük potenciális partnert. A körülmények és a háttér ismerete nélkül semmilyen következtetést nem lehet a bemondott számokból levonni, de főleg azt nem, hogy MEKKORA az a kör, amiből kiszelektálódna az a 10 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!