Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja, hogy most nem alkalmas az idő az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt rengeteg nővel, és világgossá vált, hogy most nagyon sokan nincsenek olyan állapotban, hogy komoly kapcsolatra készen álljanak, bele kezdjenek. Talán a covid egyik mellékhatása... Lejöttek az emberek az életről... Szóval mostanában már inkább csak beszélgetek, esetleg barátkozok, ha olyanom van... Másnak mi a tapasztalata, megfigyelése?

29/F

2021. dec. 23. 14:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Van aki készen áll van aki nem. Ez covidtól talán független szerintem. De mondjuk szerintem annyi, hogy nem gyakorikérdéseken keresnek párt.
2021. dec. 23. 14:32
 2/27 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy mist csak én futottam bele ilyen nőkbe. Nem tudhatom. Én itt is szoktam keresgélni. Persze nem csak itt. :D
2021. dec. 23. 14:34
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatra csak azok állnak készen, akik bevállalják az 1. randit is... (Aki csak a másikat hitegeti, az nem gondolja komolyan.)

Ismerkedni meg szerintem is lehet covidtól függetlenül, mert az nem igényel fizikai jelenlétet... :,D

2021. dec. 23. 14:38
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha a klotyón ül akkor én sem zavarnám ismerkedéssel!
2021. dec. 23. 14:38
 5/27 anonim ***** válasza:
Ez is csak kifogás mint minden más.
2021. dec. 23. 14:39
 6/27 A kérdező kommentje:
ötös: Én nem keresek kifogásokat.
2021. dec. 23. 14:45
 7/27 anonim ***** válasza:
17%
Milyen kifogás? Aki nő, annak már kötelessége minden kanos pasival megismerkedni?
2021. dec. 23. 14:46
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem
2021. dec. 23. 14:47
 9/27 anonim ***** válasza:
Csak téged koptatnak le ezzel lúzerkém.
2021. dec. 23. 14:47
 10/27 anonim ***** válasza:
A COVID csak egy plusz dolog amit mondani tudnak az emberek ahelyett, hogy....bocs de van barátom, bocs de nem érek rá....
2021. dec. 23. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!