Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja, hogy most nem alkalmas az idő az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt rengeteg nővel, és világgossá vált, hogy most nagyon sokan nincsenek olyan állapotban, hogy komoly kapcsolatra készen álljanak, bele kezdjenek. Talán a covid egyik mellékhatása... Lejöttek az emberek az életről... Szóval mostanában már inkább csak beszélgetek, esetleg barátkozok, ha olyanom van... Másnak mi a tapasztalata, megfigyelése?

29/F

2021. dec. 23. 14:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A covidot én mondtam példaként, nem az emberek akikkel beszélgettem. Nem lettem lekoptatva sem, én nem akartam tovább folytatni az ismerkedést, mert én nem éreztem elég komoly szándékúnak őket, esetleg nem voltak megfelelő állapotban hozzám. Úgy éreztem, ezért inkább mást kerestem, aki picit nyitottabb, picit jó kedvűbb, esetleg érdeklődőbb. Szóval hogy jó állapotban van. :)
2021. dec. 23. 15:01
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

"Beszélgettem itt..."

Itt:D:D LOL

Egy normális pasinak minden ujjára jut nő. Ha nincs kivel dugnod, nincs vagy 5-10 lány a tarsolyodban akivel bármikor járhatnál, akkor veled van a gond.

A kérdés meg nettó hülyeség.

2021. dec. 23. 17:44
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
Egyrészt igen a COVID hatása lehet a másik ok az infláció és a nehéz megélhetés. Sok nőt elvettek a CSOK miatt is feleségül, akik már nem ismerkedhetnek.
2021. dec. 23. 18:36
 14/27 anonim ***** válasza:
48%

A covid pszichológiai hatásairól biztos rengeteg tanulmány van folyamatban és egy 20-ast rá, hogy negatívan befolyásolja az emberek mentálhigiéniás állapotát.

Nekem is elment a kedvem, még azt is meggondolom 3x is, hogy egy moziba beüljek-e, mert minden drágul, a forint meg egyre gyengébb. Nemhogy randikra költsek. Utoljára a covid előtt randiztam, akkor még volt lelki erőm 10 ezret kidobni olyan randikra, amiből aztán nem lett semmi, mert a csajoknál az ember kb. a 10. a sok közül, akiket versenyeztetnek és a randikon meg árgus szemekkel figyelnek, mivel köthetnek az emberbe. 31f

2021. dec. 23. 18:55
 15/27 A kérdező kommentje:

12: Te magyarázol Nekem???

Úgy írsz, mint ha az lenne “normális” , hogy minden ujjamon lógnia kellene egy csajnak...

Meg csak dugásban gondolkozol... Fogadni merek, egy Nőt nem bírnál megtartani abból a tízből akit magad alá hazudtál. (Jobb esetben csak magadnak, rosszabb esetben a lánynak is, ha netalántán igaz...) Nőjj fel... “LOL”

Lehet, hogy most mondani fogok neked egy újdonságot, de nem minden normális pasinak jut normális nő. Tudod vannak az olyan barmok, mint talán Te, akik tönkreesznek embereket, és utána már nem lesznek ugyan olyanok, mint előtte... Talán megváltoznak, és kiesnek a “normális” kategóriából. Sejtem, hogy ez számodra elképzelhetetlen... Meg nem is szoktál foglalkozni az emberekkel úgy igazán... De attól még egy létező jelenség.

Mindegy... Az én szememben béna vagy... Kíméld magad a további válaszaiddal. Fölöslegesen ne fáradj... Ilyen okoskodó jellegű hozzászólásokra nem vagyok hajlandó többet reagálni.

2021. dec. 23. 18:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megsérteni,de ugyanezt a férfiakról is elmondható.
2021. dec. 23. 19:46
 17/27 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2021. dec. 23. 20:32
 18/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, persze tisztelet a kivételnek.Nem szerettem volna általánosítani.

De viszont itt nem is csoda,ha olyanokkal "találkoztál" össze akik nincsennek jó állapotban mivel akinek van valami problémája és kiírja ide,már eleve "problémás".

Viszont azt durvának tartom hogy mint te is kiírsz egy kérdést és egyből dobálják az emberre a mindenféle negatív jelzőket,ami inkább a saját lelkivilágukat tükrözi minthogy egy értelmes választ írnának.

2021. dec. 23. 23:02
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem társkeresős, és se nem problémával rendelkező felhasználókra írtam rá. Egyszerűen csak olyan emberekre, akiknek szimpatikus volt a válasza egy-egy kérdés alatt. Az ő állapotuk sem volt éppen reménykeltő.

Mindegy, most szerintem kicsit hanyagolom a témát. Hátha picit később aktuálisabb lesz.

2021. dec. 23. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Most elárulom neked mikor lesz "alkalmas" az idő ismerkedésre

Majd mikor Putyin kirobbantja a 3. világháborút, és a pöcsszívó OV elrendeli a tömeges sorozást, na akkor lesznek végre független csajok is ebben az országban, akikkel lehet mit kezdeni, míg a pasijaikat gyilkolják a ruszkik.

Addig felejtsd el hogy itt jut nő bármelyikünknek is!

UI: ha így lesz a sorozást megéri elkerülni bármi áron

2021. dec. 23. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!