Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja, hogy most nem alkalmas az idő az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt rengeteg nővel, és világgossá vált, hogy most nagyon sokan nincsenek olyan állapotban, hogy komoly kapcsolatra készen álljanak, bele kezdjenek. Talán a covid egyik mellékhatása... Lejöttek az emberek az életről... Szóval mostanában már inkább csak beszélgetek, esetleg barátkozok, ha olyanom van... Másnak mi a tapasztalata, megfigyelése?

29/F

2021. dec. 23. 14:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20: Nem hiszem, hogy ilyen remény vesztett lenne az úgy. Számomra legalább is biztosan nem. :D

Amúgy van valami abban amit írtál... Megint mások szerint a harmadik világháború már javában tart...

2021. dec. 23. 23:57
 22/27 A kérdező kommentje:
*ügy
2021. dec. 23. 23:58
 23/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a covid nagyon is hatással van rá, nővérem aki egyedül lakik, 1,5 éve home office, teljesen depressziós lett és már igénye sincsen emberek között lenni, pedig azelőtt nagyon mozgalmas szociális életet élt és 27 éves szingli.
2021. dec. 24. 00:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Szomorú az ilyen. :/ Amúgy együttérzek vele. Én is itthonról dolgozom, nem kértem az oltást, így még csak egy étterembe sem lehet beülni... Szóval szomorú a helyzet...

Amúgy társkereséstől függetlenül is a beszélgetések során egy csimó csajtól kaptam ugyanazt a választ, hogy “most senkivel sem tudnának elképzelni kapcsolatot” mondom ezt úgy, hogy csak baráti beszélgetésben esett róla szó... Szóval van most valami a levegőben.

A nővérednek pedig kitartást, jó kedvet. :)

2021. dec. 24. 00:10
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Kifogás ... Kovid előtt meg mindig a tanulással jöttek a nők, meg hogy nem érnek rá, nagyon sokat dolgoznak/tanulnak. Most itt a kovid fejlődni kell a kifogásokkal is.

Ez a "nem tud elképzelni kapcsolatot" tudod mit jelent ... dugni akar minél több pasival.

2021. dec. 24. 02:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Világháborúk már nem lesznek, max helyi zavargások. A mai nép már jóval megosztottabb annál, hogy összefogjanak országok egymással.
2021. dec. 24. 08:24
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Már mindenki úgy éli az életét kb mint a Covid előtt, úgyhogy nem emiatt van, ha nem sikerül az ismerkedés. Inkább csak magadat nyugtatod vele.
2021. dec. 24. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!